Ερωτευμένη η Rihanna με Σαουδάραβα επιχειρηματία - Οι έντονες στιγμές στο τζακούζι - Gr Xpress

Top News

Ερωτευμένη η Rihanna με Σαουδάραβα επιχειρηματία - Οι έντονες στιγμές στο τζακούζι




Νέος έρωτας στη ζωή της Riri και μάλιστα αρκετά σημαντικός, όπως αναφέρουν πηγές!
Η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε σε «καυτά» ενσταντανέ με όμορφο μελαχρινό άνδρα, με κανέναν από τους δυο να μην μπορεί να πάρει τα χέρια του από τον άλλον.
Ο νεαρός άνδρας, όμως, δεν είναι κάποιος τυχαίος. Πρόκειται για τον κληρονόμο της Toyota Χασάν Τζαμέλ, Σαουδάραβας επιχειρηματίας και αντιπρόεδρος της οικογενειακής επιχείρησης Abdul Latif, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο.
Η οικογένειά του, όπως αναφέρει η Daily Mail, κατέχει τα δικαιώματα της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων. Σύμφωνα με το  Forbes Middle East του 2016, η εκτιμώμενη καθαρή αξία της οικογένειάς του αγγίζει τα 1,5 δισ. δολάρια.
Το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει τον έρωτά του μακριά από τα φωτά της δημοσιότητας, με τα διεθνή μέσα να υποστηρίζουν πως μπορεί ο Σαουδάραβας να είναι «ο ένας».
Μια πηγή δήλωσε στην The Sun: «Η Ριάνα έχει πει στους φίλους της πως είναι ερωτευμένη μαζί του. Εχουν περάσει χρόνο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και φαίνεται να το πηγαίνουν σοβαρά. Ο ένας απολαμβάνει πραγματικά την παρέα του άλλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad