Σε αυτή την οικογένεια πάγωσε ο χρόνος -Οι 40άρες κόρες μοιάζουν με έφηβες, η 63χρονη μητέρα με 30άρα - Gr Xpress

Top News

Σε αυτή την οικογένεια πάγωσε ο χρόνος -Οι 40άρες κόρες μοιάζουν με έφηβες, η 63χρονη μητέρα με 30άρα

Σε αυτή την οικογένεια πάγωσε ο χρόνος -Οι 40άρες κόρες μοιάζουν με έφηβες, η 63χρονη μητέρα με 30άρα [εικόνες]
H Lure Hsu έχει γίνει παγκοσμίως viral γιατί μοιάζει με έφηβη ενώ είναι 42 ετών. Δεν είναι, όμως, η μόνη... 
Μπορεί η ίδια να διατείνεται ότι η άκρως νεανική εξωτερική της εμφάνιση οφείλεται στη διατροφή της και στη συστηματική ενυδάτωση που κάνει, ωστόσο, όπως φαίνεται, μάλλον οφείλεται και στα καλά της γονίδια. Και αυτό γιατί τόσο οι αδελφές της, ηλικίας 40 και 36 ετών, όσο και η μητέρα της, 63 ετών, μικροδείχνουν. Η τελευταία, μάλιστα, μοιάζει το πολύ με 30άρα. 
Η Lure, σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων και fashion blogger, έχει δύο μικρότερες αδελφές: τη Fayfay Hsu και τη Sharon Hsu.
Η Fayfay έκλεισε χθες τα 40 της χρόνια, έχει δυο παιδιά και είναι κοινωνιολόγος. Η Sharon είναι 36 ετών, ηθοποιός και μοντέλο. Και οι δυο τους φαίνονται σαν 20άρες, ίσως και μικρότερες. Η μητέρα των τριών κοριτσιών, πάλι, είναι καθηγήτρια χορού. 
Εξαιτίας του γεγονότος ότι καμία από τις τέσσερις δεν «δείχνει» την ηλικία της, στην Ταϊβάν ήδη ονομάζουν την οικογένεια Hsu «η οικογένεια με την παγωμένη ηλικία». 
Fayfay, 40 ετών 
Η Fayfay, μιλώντας στην Daily Mail, είπε ότι κληρονόμησαν τη νεανική τους εμφάνιση από τη μητέρα τους. «Οταν η μητέρα μας ήταν νέα, φαινόταν ακόμη πιο μικρή. Και τώρα φαίνεται απλά υπέροχη». 
Η Fayfay έχει δύο κόρες, ηλικίας 10 και 8 ετών, και όταν βγαίνει μαζί τους έξω κανείς δεν πιστεύει ότι είναι μητέρα τους. Ολοι την περνούν για αδελφή τους. 
Αποκάλυψε ακόμη ότι καθώς μεγάλωναν αυτή και οι αδελφές της, δεν συνειδητοποιούσαν ότι φαίνονται μικρότερες απ' ό,τι πραγματικά ήταν. Όσο για τον μπαμπά της οικογένειας; Είναι 74 ετών και όπως λέει η κόρη του, μοιάζει καλός για την ηλικία του. Δεν φωτογραφίζεται όμως, γιατί είναι λίγο ντροπαλός.  
Όσον αφορά το μυστικό της νεότητάς της, υποστηρίζει ότι είναι το εξής απλό: Ο απλός και ρουτινιάρικος τρόπος ζωής. «Επειδή έχω δύο κόρες, έχω και ρουτίνα. Κοιμάμαι νωρίς, ξυπνάω νωρίς, τρώω τρία γεύματα την ημέρα σε συγκεκριμένη ώρα». Αν έπρεπε να δώσει μια συμβουλή στις γυναίκες για το πώς να παραμείνουν για πάντα νέες, είναι η εξής: «Πίνετε ένα ποτήρι χλιαρό νερό κάθε πρωί. Το κάνω πάνω από μια δεκαετία, πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 350 με 500 ml». 
Η Sharon, ηλικίας 36 ετών
Η μικρότερη αδελφή, η Sharon, υποστηρίζει ότι έμαθε πολλά για τη φροντίδα του δέρματος από τη Lure. Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι, λέει, το πώς προστατεύεις το δέρμα σου από τον ήλιο. H Sharon, μιλώντας στο Elle Taiwan, είπε ότι η Lure είναι ειδική στην προστασία από τις ακτίνες UV και ότι ακολουθεί πολλά βήματα αντηλιακής προστασίας. 
Η Lure, 42 ετών
Πέρα από τα καλά γονίδια, οι τρεις αδελφές ισχυρίζονται ότι για την ακραία νεανική τους όψη ευθύνονται και άλλα πράγματα. Η Lure υποστηρίζει ότι τα μυστικά της νεότητάς της είναι τα εξής δύο: Πίνει άφθονο νερό και τρώει λαχανικά. Ανέφερε ακόμη ότι η ενυδάτωση του οργανισμού είναι υψίστης σημασίας, αν θέλει μια γυναίκα να μείνει για πάντα νέα.
Όπως αποκάλυψε, δεν πίνει αναψυκτικά και ότι το μόνο αφέψημα που καταναλώνει είναι μαύρο τσάι. Μία κούπα κάθε πρωί. Οσον αφορά το φαγητό της, είναι οπαδός της χορτοφαγικής διατροφής, προτιμά τα ωμά φαγητά και αποφεύγει τις βαριές και πικάντικες σάλτσες με τις μπόλικες θερμίδες. 
Όσο για τα καλλυντικά; Εχει μόνο μια συμβουλή προς τις γυναίκες: να ενυδατώνουν καθημερινά το δέρμα τους, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουν τη γήρανση. Φυσικά, απαραίτητο... αξεσουάρ για το καλοκαίρι είναι το αντηλιακό. «Το δέρμα στον ήλιο διψά και άρα στεγνώνει. Οταν στεγνώνει εμφανίζονται οι ρυτίδες», υποστηρίζει. 
Η ίδια πάντως δεν αποφεύγει τα συμπληρώματα. Αποκαλύπτει ότι πίνει καθημερινά και βιταμίνη C, αλλά παίρνει και συμπληρώματα κολλαγόνου, για να βοηθά το δέρμα της να παραμένει λαμπερό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad