Η 21χρονη κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της από σηψαιμία μετά από Brazilian lift - Gr Xpress

Top News

Η 21χρονη κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της από σηψαιμία μετά από Brazilian lift

Snapchat/Jane Park

Η Τζέιν Παρκ είναι από το Εδιμβούργο κι απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης, όταν έγινε ξαφνικά εκατομμυριούχος. Σε ηλικία μόλις 17 ετών ο πρώτος λαχνός που αγόρασε στη ζωή της τής χάρισε το ποσό του 1 εκατ. λιρών.
Η νεαρή αποφάσισε να κάνει πριν από λίγες ημέρες μια αλλαγή στην εικόνα της και πιο συγκεκριμένα θέλησε να βελτιώσει την όψη των γλουτών της.
Για το λόγο αυτό, ταξίδεψε μέχρι την Τουρκία, όπου έκανε ανόρθωση γλουτών μέσω της μεθόδου Brazilian lift.
Παρόλα αυτά, η τύχη δεν φάνηκε να είναι μαζί της αυτή τη φορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του The Mirror, η Τζέιν παρουσίασε αλλεργική αντίδραση στην αναισθησία που της έκαναν οι γιατροί στο νοσοκομείο της Τουρκίας. 
Snapchat/Jane Park
Snapchat/Jane Park
Ακολούθησε μια γενικότερη αδιαθεσία, που συνοδεύτηκε από πόνους στα πόδια, πυρετό και αίσθημα τσιμπήματος στο σώμα. Τα χείλη και τα μάγουλα της πρήστηκαν.
Καλώντας το γιατρό της τη Δευτέρα, εκείνος τη συμβούλεψε να πάει αμέσως στο νοσοκομείο.
Οι γιατροί που άκουσαν τα συμπτώματα της Τζέιν, της είπαν ότι αν καθυστερούσε ακόμα και τέσσερις ώρες, η εξέλιξη θα ήταν πολύ επικίνδυνη, μάλλον θανατηφόρα, αφού εξέφρασαν υποψίες για σηψαιμία.
«Είναι σχεδόν σίγουροι πως πρόκειται για σηψαιμία. Είμαι φοβισμένη και συντετριμμένη», είπε η ίδια.
Η ίδια η Τζέιν Παρκ κοινοποίησε φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες φαίνεται ότι υποφέρει από αυτήν την αλλεργική αντίδραση.
Από το 2013 και μετά τη νίκη του τεράστιου χρηματικού ποσού, η Παρκ έχει σύμφωνα με τα όσα γράφονται περισσότερες από πενήντα χιλιάδες λίρες σε πλαστικές επεμβάσεις.
Snapchat/Jane Park
Snapchat/Jane Park

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad