Ούτε στον εχθρό της -Κύμα πήρε νύφη που φωτογραφιζόταν στην ακροθαλασσιά - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Ούτε στον εχθρό της -Κύμα πήρε νύφη που φωτογραφιζόταν στην ακροθαλασσιά


Ούτε στον εχθρό της -Κύμα πήρε νύφη που φωτογραφιζόταν στην ακροθαλασσιά [εικόνες & βίντεο]
Όλες οι νύφες έχουν στο μυαλό τους τη φωτογράφιση μετά το τέλος του μυστηρίου, όπου φωτογραφίζονται με το άλλο τους μισό σε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.
Έτσι εκείνη την ώρα, θέλοντας να βγάλουν την τέλεια φωτογραφία, πολλές νύφες ξεχνούν πως πρέπει να προσέχουν λίγο παραπάνω, αφήνονται και... τα κάνουν μαντάρα.
Αυτό έγινε και με μία νύφη η οποία αποφάσισε να βγάλει μια ρομαντική φωτογραφία με τον άντρα της στο δειλινό και πάνω στο κύμα.
Βγάζοντας τα παπούτσια και σηκώνοντας το νυφικό της, η ίδια πλησίασε στην ακτή, χωρίς να δώσει σημασία στο αν έχει κύμα ή όχι και εκεί την πάτησε.
Η νύφη δεν πρόλαβε να βγάλει ούτε μία φωτογραφία, καθώς βράχηκε ολόκληρη από ένα μεγάλο κύμα.
Μαζί βράχηκαν τα μαλλιά της, όλο το νυφικό της και το μακιγιάζ της, καθώς το κύμα την παρέσυρε, ρίχνοντάς την στη θάλασσα.
Πάντως, η νύφη φαίνεται πως γέλασε με αυτή την αναποδιά, ενώ ο φωτογράφος απαθανάτισε τη στιγμή με το ζευγάρι να είναι μεν μούσκεμα από το νερό, αλλά ευτυχισμένο.


Πηγή: Ούτε στον εχθρό της -Κύμα πήρε νύφη που φωτογραφιζόταν στην ακροθαλασσιά [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 

Post Top Ad