Η Zέτα Δούκα βάπτισε την κόρη της - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Η Zέτα Δούκα βάπτισε την κόρη της

Η Zέτα Δούκα βάπτισε την κόρη της

Στον Γαλατά Τροιζηνίας βάπτισαν την κόρη τους, η Ζέτα Δούκα και ο σύντροφός της, Μιχάλης Χατζαντωνάς.
Η μικρή, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2016, πήγε το όνομα Θάλεια.
Η ηθοποιός την Κυριακή 25 Ιουνίου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία μετά την τελετή και έγραψε χαρακτηριστικά «Εγινε κι αυτό!».
Με διακριτικότητα, θέλησε να προφυλάξει από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογενειακή στιγμή.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People είχε δηλώσει πριν από έναν χρόνο για τη γέννηση της κόρης της:
«Επέμενα να γεννήσω φυσιολογικά, γιατί έχει πολλά πλεονεκτήματα και για τη μητέρα και για το παιδί, και δεν φοβήθηκα στιγμή, γιατί δεν υπήρχε κίνδυνος για καμία από τις δυο μας. Πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος που έρχεται σε αυτήν τη ζωή ξέρει πώς να έρθει και πότε να έρθει και σ’ το λέει με τον τρόπο του. Όπως κάλεσα αυτή την ψυχή να έρθει μέσα μου και να τη γεννήσω, έτσι ένιωσα ότι έπρεπε να της αφήσω το χώρο να αποφασίσει πότε και πώς θα ήθελε να βγει στον κόσμο, όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό. Το ότι συμπλήρωσα τις σαράντα εβδομάδες και πήρα ακόμα μία εβδομάδα, επειδή το παιδί δεν ήταν έτοιμο να γεννηθεί, ήταν ένα σημάδι πως έπρεπε να περιμένω, αφού ούτε με έπιασαν οι πόνοι ούτε έσπασαν τα νερά. Όμως στον τοκετό πραγματικά κουράστηκα πολύ, γιατί ήταν πολλές ώρες, δεν είχα πρόοδο. Κάποια στιγμή είπα πως έκανα ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, ένιωθα εξαντλημένη. Και τότε ήταν που άφησα το μυαλό μου ελεύθερο και σε μία ώρα ήμουν έτοιμη να γεννήσω. Σαν να έγινε κάτι μαγικό. Είμαι ένας πολύ πρακτικός άνθρωπος, πατάω γερά στη γη, αλλά μεγαλώνοντας καταλαβαίνω ότι πολλά από αυτά που ζούμε, αν όχι όλα, γίνονται επειδή έτσι είναι να γίνουν».

Post Top Ad