Η εκρηκτική Ελληνοαγγλίδα blogger που την κατακρίνουν όλοι γιατί κρατά το μωρό της κάπως... περίεργα - Gr Xpress

Top News

Η εκρηκτική Ελληνοαγγλίδα blogger που την κατακρίνουν όλοι γιατί κρατά το μωρό της κάπως... περίεργα

Η εκρηκτική Ελληνοαγγλίδα blogger που την κατακρίνουν όλοι γιατί κρατά το μωρό της κάπως... περίεργα [εικόνες]
Η Hannah Polites είναι η blogger με την ελληνική καταγωγή που αναστατώνει την Αυστραλία. 
Μητέρα ενός παιδιού, με επιρροή στα social media, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και ιδιαιτέρως σε εξωτικές τοποθεσίες, παρουσιάζοντας εστιατόρια, καταλύματα και δραστηριότητες που μπορεί να κάνει ο καθένας στα ταξίδια του. 
Ετσι, μέσα από τους λογαριασμου της στα social media την έχουμε δει όλοι να κάνει από την εθελόντρια μαία στα χωριά του Λάος, μέχρι κρουαζιέρες σε πολυτελείς προορισμούς στην Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. 
Στο μεσοδιάστημα τη βλέπουμε να ασχολείται με τα παιδιά και ενίοτε να απασχολεί και με τα κιλά της. 
Πριν από μερικούς μήνες έγινε μητέρα (τον περασμένο Σεπτέμβριο συγκεκριμένα), ωστόσο οι φωτογραφίες που άρχισε να ποστάρει τρεις εβδομάδες μετά τη γέννα αποτέλεσαν αφορμή για να τις επιτεθούν... όλοι. 
Ο λόγος; Η υπερβολικά αδυνατισμένη σιλουέτα της και ο τρόπος που κρατούσε το μωρό της. 
H Hannes φορούσε στην πρώτη εκείνη φωτογραφία με το μωρό της το ίδιο φόρεμα που φορούσε την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2016, λίγο πριν μείνει έγκυος δηλαδή, προφανώς για να δείξει ότι έχει ξαναβρεί τη φόρμα της. Γεγονός, όμως, που προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media. 

Σάλος προκλήθηκε και με τον τρόπο που κρατούσε το μωρό της, με τους περισσότερους να σχολιάζουν ότι την ενδιέφερε περισσότερο το πώς θα κρατήσει το κινητό της παρά το πώς θα στηρίξει τον αυχένα του.
Κριτική είχε δεχθεί και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, λόγω των ελάχιστων κιλών που είχε πάρει. 
«Εγώ δεν μετράω τις θερμίδες και δεν ακολουθώ δίαιτες της μόδας γιατί θέλω να επιλέγω τρόφιμα σε πιο φυσική τους κατάσταση. Μου αρέσει να αγοράζω φρέσκα, τοπικά προϊόντα, κατά κύριο λόγο από τις τοπικές αγορές», υποστηρίζει η ίδια στο εισαγωγικό της σελίδας της.
Πάντως, η αλήθεια είναι ότι συνέχισε να κρατά την κόρη της και συνεχίζει ακόμη και σήμερα κάπως... περίεργα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad