Σάκης & Κάτια: Το love story του πιο λαμπερού ζευγαριού της showbiz που αύριο παντρεύεται! - Gr Xpress

Top News

Σάκης & Κάτια: Το love story του πιο λαμπερού ζευγαριού της showbiz που αύριο παντρεύεται!

Σάκης & Κάτια: Το love story του πιο λαμπερού ζευγαριού της showbiz που αύριο παντρεύεται!
Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα, αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη οι οποίοι παραμένουν πολύ ερωτευμένοι ύστερα από 14 χρόνια σχέσης! Φυσικά την ευτυχία τους ολοκληρώνουν τα τέσσερα παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί: Αναστασία, Αριάδνη, Αλέξανδρος και Απόλλωνας. 



Το govastileto.gr μία ημέρα πριν τον γάμο της χρονιάς σας θυμίζει πώς ξεκίνησαν όλα για Σάκη και Κάτια..

Η γνωριμία

Το 2003, ο Σάκης και η Κάτια ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας διαφήμισης που γυρίστηκε στην Κρήτη για εταιρεία γνωστής κινητής τηλεφωνίας στην οποία πρωταγωνιστούσαν.



Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως σε αυτό το τηλεοπτικό σποτ δεν ήταν η πρώτη φορά που συνάντησε την Κάτια, καθώς οι δυο τους είχαν βρεθεί πιο πριν καλεσμένοι στο ίδιο πάρτι με την πρώτη σπίθα να είχε ήδη ανάψει. 



Στη συνέχεια ο Σάκης Ρουβάς χρειάστηκε να μετακομίσει για λίγο καιρό στο Λος Άντζελες κάνοντας σεμινάρια υποκριτικής με τον κορυφαίο καθηγητή Howard Fine και με διάσημους ηθοποιούς όπως ο Brad Pitt, η Salma Hayek και ο Gerard Buttler. Ετοιμάζοντας τα πρώτα του κινηματογραφικά βήματα, η σχέση τους αποδείχτηκε πιο δυνατή από την απόσταση που τους χώριζε και από τότε είναι αχώριστοι.

Η οικογένεια  


Στις 2 Νοεμβρίου του 2008 ήρθε ο πρώτος καρπός του έρωτα τους η μικρή Αναστασία, η οποία πήρε το όνομα του πατέρα της. Το ζευγάρι ήρθε πιο κοντά μετά από την γέννηση της κορούλας του, παρόλα αυτά όμως δεν είχε αποφασίσει να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τρία χρόνια μετά την γέννηση της Αναστασίας ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί και συγκεκριμένα στις 15 Οκτωβρίου το 2011.  Αυτή τη φορά ήταν αγοράκι και το ονόμασαν Αλέξανδρο.


Μετά από δύο χρόνια στις 3 Ιανουαρίου του 2013 απέκτησαν το τρίτο παιδάκι τους και της έδωσαν το όνομα Αριάδνη.

Μπορεί ο έρωτας του superstar και του top model να ήταν πολύ δυνατός, ωστόσο η Κάτια δεν είπε το «ναι» σε καμία πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της!



Και οι δύο έχουν δείξει πολλές φορές την αγάπη που έχουν στα παιδιά τους και λατρεύουν να περνούν χρόνο όλοι μαζί.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη δεν σταμάτησαν εκεί όμως, καθώς στις 21 Απριλίου του 2016 έφεραν στον κόσμο τον μικρό Απόλλωνα, το δεύτερο αγοράκι της οικογένειας.

Είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες οικογένειες που έχουμε δει και μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, πάντα όμως βρίσκει χρόνο για τα αγγελούδια του και τη γυναίκα της ζωής του την Κάτια.



Ο γάμος

Μετά από 14 χρόνια σχέσης και 4 παιδιά η Κάτια είπε το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση γάμου του αγαπημένου της και είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα γάμο που θα συζητηθεί.



Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί αύριο, 3 Ιουλίου ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας Ζυγούλη. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην έπαυλη του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, οι οποίοι θα είναι και οι κουμπάροι.



Το προσκλητήριο του γάμου είναι λιτό με τα αρχικά του Σάκη και της Κάτιας μέσα σε μια καρδιά, με το ζευγάρι και τα τέσσερα παιδιά του να προσκαλούν τους καλεσμένους σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.





Ο Σάκης τραγουδά για την Κάτια του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad