Επί ένα χρόνο, αυτός ο άντρας ζητούσε την κοπέλα του σε γάμο ανεβάζοντας φωτογραφίες τους στο Facebook - Gr Xpress

Top News

Επί ένα χρόνο, αυτός ο άντρας ζητούσε την κοπέλα του σε γάμο ανεβάζοντας φωτογραφίες τους στο Facebook

Facebook/SarahRosenhauer


Επί ένα χρόνο, αυτός ο άντρας ζητούσε την κοπέλα του σε γάμο ανεβάζοντας φωτογραφίες τους στο Facebook

Συνήθως, οι προτάσεις γάμου γίνονται δυνατά. Με ενθουσιασμό, τυμπανοκρουσίες, φωνές, πνιχτά γέλια συγκίνησης, δάκρυα χαράς, κόσμο που χειροκροτά. Όχι όμως και αυτή εδώ. Αυτός ο άντρας έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα πολλούς μήνες πριν τη ζητήσει κανονικά σε γάμο, μέσω των φωτωγραφιών που ανέβαζε στα social media του. 
Σίγουρα έχετε ακούσει, διαβάσει ή και δεχτεί (!) πρωτότυπες προτάσεις γάμου, αλλά κάτι μας λέει ότι καμία δεν ήταν τόσο «κρυφή» όσο αυτή. Ο Samuel Vissers και η Sarah Rosenhauer γνωρίστηκαν στην ομάδα κολύμβησης του Πανεπιστημίου Western Illinois. Μετά από πολλές ώρες προπονήσεων, ξενύχτια στη βιβλιοθήκη της σχολής και ώρες εργαστηρίων κατέληξαν να είναι αχώριστοι. Στην αρχή φίλοι και, πολύ σύντομα, ζευγάρι.
Όταν η Sarah αποφοίτησε, αποφάσισαν να το γιορτάσουν με ένα ταξίδι στο Κανκούν του Μεξικό. Εκεί ο Samuel της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη, εννοείται πως, του είπε το μεγάλο «ναι». Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. 
Κι ενώ η ιστορία θα μπορούσε να τελειώνει εδώ, ρομαντικά πλην κάπως βαρετά, ο Samuel επιφύλασσε στη Sarah μια φανταστική έκπληξη. Στην πραγματικότητα, αυτή την πρόταση γάμου τής την είχε κάνει πολλούς μήνες πριν, αλλά τελείως αθόρυβα, χωρίς εκείνη να έχει ιδέα, με ένα πολύ ευρηματικό σχέδιο. Κι εξηγούμαστε. 
Με τη βοήθεια γνωστών,  φίλων και συγγενών έβγαζε και ανέβαζε στο Facebook του φωτογραφίες που τους έδειχναν μαζί και στις οποίες υπήρχαν ενσωματωμένες, με ένα φυσικό τρόπο, λέξεις από τη φράση «Will you marry me?» (Θα με παντρευτείς;)
Για την πρώτη φωτογραφία, ζήτησε από έναν άγνωστο σε ένα παιχνίδι baseball να κρατάει αυτή την πινακίδα η οποία έγραφε τη λέξη «will» ώστε να σταθεί μπροστά του με την κοπέλα του.
Μερικές εβδομάδες αργότερα, κι ενώ βρισκόντουσαν σε έναν άλλο αγώνα γηπέδου, εντόπισε έναν άντρα που φορούσε μια μπλούζα η οποία έγραφε τη λέξη «you» και εννοείται, για άλλη μια φορά, ζήτησε από τη Sarah να βγάλουν φωτογραφία στο συγκεκριμένο σημείο. 

Αντιστοίχως, προέκυψαν και οι επόμενες φωτογραφίες μέχρι που κατάφερε να σχηματίσει τη φράση «Will you marry me?» με τους πιο απίθανους και κρυφούς τρόπους!
Πόσο τέλειο; 
Όταν αποκάλυψε το κόλπο στην αγαπημένη του εκείνη -προφανώς- συγκινήθηκε ξεσπώντας σε κλάματα. Και ποια δεν θα δάκρυζε δηλαδή αν καταλάβαινε την υπομονή που μπορεί να είχε ο σύντροφός της για να οργανώσει όλη την υπέροχη, ρομαντική ιστορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad