«Νομάδες»: Διέρρευσαν τα ονόματα των διασήμων που συζητούν να πουν το «ναι» - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

«Νομάδες»: Διέρρευσαν τα ονόματα των διασήμων που συζητούν να πουν το «ναι»

 «Νομάδες»: Διέρρευσαν τα ονόματα των διασήμων που συζητούν να πουν το «ναι»

Έναν δυνατό αντίπαλο απέναντι στο «Survivor 2» σκοπεύει να βάλει ο ΑΝΤ1 το πρώτο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Πρόκειται για το νέο ριάλιτι «Nomads» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι επαφές με τους υποψήφιους παίκτες για το «Nomads» έχουν ήδη αρχίσει και μάλιστα κάποια από τα ονόματα των διασήμων, στους οποίους προτάθηκε να πάρουν μέρος, διέρρευσαν. Έτσι, για την ομάδα των celebrities ακούστηκε πως συζήτησαν σύμφωνα με την Espresso, ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας, ο «Iron Mike» Μιχάλης Ζαμπίδης, τον οποίο όμως διεκδικεί και το «Survivor 2», ο hair stylist των διασήμων Τρύφωνας Σαμαράς, το μοντέλο Γιώργος Μανίκας, η ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου και η fashion blogger Ελενα Γαλύφα. Βέβαια, οι ιθύνοντες του καναλιού συνεχίζουν τις συζητήσεις και με άλλους υποψηφίους από τον χώρο της showbiz. 

Η δεύτερη ομάδα του «Nomads» θα απαρτίζεται από πρόσωπα που έγιναν γνωστά από παλιότερα realities. Σε αυτήν ενδέχεται να δούμε τη Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία είχε πάρει μέρος στο «The Wall», τον Πρόδρομο του «Big Brother», αλλά και τον Ηλία Βαλάση, ο οποίος είχε κερδίσει στο «Survivor» του Mega και μάλιστα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους υποψηφίους. 

Η τρίτη ομάδα θα περιλαμβάνει ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Post Top Ad