Η Βάσια Τριφύλλη για τον Στάθη Ψάλτη: «Μόνο στα φρύδια δεν είχε καρκίνο» - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Η Βάσια Τριφύλλη για τον Στάθη Ψάλτη: «Μόνο στα φρύδια δεν είχε καρκίνο»

Η Βάσια Τριφύλλη για τον Στάθη Ψάλτη: «Μόνο στα φρύδια δεν είχε καρκίνο»

Η Βάσια Τριφύλλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» μίλησε για τον αγαπημένο της φίλο που έφυγε από τη ζωή, τον Στάθη Ψάλτη και πώς έμαθε ότι είχε καρκίνο.

«Μου λείπει ο Στάθης και μόνο η ιδέα ότι δεν θα ξαναβρεθώ ξανά ποτέ στη σκηνή, δεν θα τον κάνω να ξαναγελάσει μέχρι να κ@τ@@ριετ@@. Ο Στάθης ήταν χάχας, είχαμε βάλει και στοίχημα ποιος θα κάνει τον άλλο να γελάσει... πρόλαβα να του πω όσα ήθελα, και σε αυτή την τουρνέ μάλιστα, πρόλαβα. Δεν φαινότανε ότι ήταν άρρωστος βέβαια, ήταν πιο αδύνατος από άλλες φορές. Μία στιγμή στην Πτολεμαΐδα, άνοιξε η μύτη του και δεν έλεγε να κλείσει, ασταμάτητα, και τον πήγαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο... Κεραυνοβολήθηκα. Εκεί το μάθαμε. Μπήκαμε γελώντας και παίζοντας, θυμάμαι που μας διώξανε, και γελάγαμε, και όπως βγαίνουμε έξω, μας λέει ένας γιατρός ότι δεν υπάρχει σημείο του κορμιού του που δεν έχει καρκίνο και παραλύω. Για να κοροϊδέψω την αρρώστια, που τη σέβομαι και την παλεύω, και τον Χάρο, νομίζω μόνο στα φρύδια και στα τσίνορά του δεν είχε... Δεν του είπαμε τίποτα...»!

Post Top Ad