Η συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Μάριο Πρίαμο στην Κύπρο - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Η συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Μάριο Πρίαμο στην Κύπρο

 Η συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Μάριο Πρίαμο στην Κύπρο
Μέχρι την Κύπρο ταξίδεψε για το Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου, που πήγε να διασκεδάσει με τις φίλες της σε γνωστό κλαμπ και πέτυχε τον Μάριο Πρίαμο! Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς από τη φωτογραφία, η παρουσιάστρια και ο μαχητής έπιασαν κανονικά την συζήτηση.

Να θυμίσουμε ότι ο Μάριος Πρίαμος σε πρόσφατη συνέντευξη είχε πει για την παρουσιάστρια: «Είναι μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα, η οποία δεν χρειάζεται να το πω εγώ αυτό το λένε οι δουλειές που έχει κάνει. Είχαμε μία επικοινωνία με την Κατερίνα για να την ευχαριστήσω για την στήριξη της και για τα ωραία λόγια που είχε πει για μένα, γιατί φάνηκε ότι με στήριζε όταν ήμουν στο παιχνίδι. Της είπα ότι με την πρώτη ευκαιρία που θα είμαι στην Ελλάδα σίγουρα θα πάω στην εκπομπή της. Όμως δεν ξέρουμε που θα βγει. Θα γνωριστούμε και με την Κατερίνα, είναι πάρα πολύ όμορφη, μιλήσαμε και είναι όλα καλά. Είμαι ελεύθερος άρα δεν μπορώ να είμαι κλειστός στο συγκεκριμένο. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει και που θα μας βγάλει αυτό».

Post Top Ad