Το contour kit της πρώτης beauty συλλογής της Kim Kardashian που θα λατρέψετε! - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Το contour kit της πρώτης beauty συλλογής της Kim Kardashian που θα λατρέψετε!

Το contour kit της πρώτης beauty συλλογής της Kim Kardashian που θα λατρέψετε!
Η Kim Kardashian αποφάσισε να κυκλοφορήσει την δική της αποκλειστική σειρά περιποίησης και μακιγιάζ, με την επωνυμία KKW Beauty.

Αυτή την φορά, τα προϊόντα ομορφιάς που φέρουν αποκλειστικά την δική της επωνυμία, σχετίζονται με το contouring.
Δεν αποτελεί έκπληξη μια τέτοια επιλογή καθώς η Kim είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για την ασύγκριτη δημοτικότητα που περιέβαλλε αυτό το trend. Βέβαια, η ίδια είχε πρόσφατα πει πως έχει ξεπεράσει το έντονο contouring και προτιμά το πιο φυσικό μακιγιάζ και το strobing.Η συλλογή περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά cream contour kits στις αποχρώσεις Light, Medium, Dark, και Deep Dark. 

Το κάθε ένα θα περιλαμβάνει δύο στικ με κρεμώδη προϊόντα και στις δύο άκρες τους (δύο αποχρώσεις για κοψίματα, ένα ματ και ένα γυαλιστερό highlighter) και ένα πινέλο και σφουγγαράκι μαζί.


Κάθε creme contour and highlight kit της KKW Beauty κοστίζει 48$ ενώ μαζί με τη συλλογή Θα υπάρχουν και βίντεο tutorials με οδηγίες χρήσης και πρωταγωνίστρια ποια άλλη; Την Kim Kardashian!

Αξίζει να σημειωθεί πως από τα πρώτα κιόλας λεπτά της κυκλοφορίας της συλλογής της KKW Beauty η διάσημη τηλεπερσόνα απέσπασε το αστρονομικό ποσό των 14,4 εκατ. δολαρίων!

Post Top Ad