Δολοφονία Versace: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες - Gr Xpress

Top News

Δολοφονία Versace: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες



Η πρώτη φωτογράφιση έγινε και όλοι περιμένουν πως και πως να ξεκινήσει η νέα σειρά που ''μιλά'' για τη δολοφονία ενός από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως, του Gianni Versace.
Η Πενέλοπε Κρουζ, ο Ρίκι Μάρτιν ακι τα υπόλοιπα μέλη του καστ φωτογραφήθηκαν για γνωστό περιοδικό και μας δίνουν μια πρώτη γεύση.
Η σειρά "The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story εξιστορεί όσα προηγήθηκαν του φόνου που σόκαρε τον κόσμο της μόδας στις 15 Ιουλίου του 1997. Τότε ο Τζιάνι Βερσάτσε δολοφονήθηκε από τον serial killer, Άντριου Φίλιπ Κιουνάναν που δολοφόνησε τουλάχιστον πέντε άτομα μέσα σε τρεις μήνες προτού αυτοκτονήσει λίγο μετά τη δολοφονία του σχεδιαστή.
Μετά την ιστορία του Ο. Τζ. Σίμπσον, η βραβευμένη σειρά φέρνει στην οθόνη το λαμπερό cast με την Κρουζ να υποδύεται την Ντονατέλα Βερσάτσε και τον Ρίκι Μάρτιν τον Antonio D'Amico, σύντροφο του αδικοχαμένου σχεδιαστή μόδας.ή.
Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεργασία του Μάρτιν με τον Ryan Murphy καθώς έχει ήδη εμφανιστεί στο παρελθόν ως δάσκαλος ισπανικών σε ένα επεισόδιο της τρίτης σεζόν της σειράς "Glee".
H σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad