Η κόρη του Γουίλ Σμιθ μάζεψε σκουπίδια από τις παραλίες των Αντίπαξων - Gr Xpress

Top News

Η κόρη του Γουίλ Σμιθ μάζεψε σκουπίδια από τις παραλίες των Αντίπαξων

Η κόρη του Γουίλ Σμιθ μάζεψε σκουπίδια από τις παραλίες των Αντίπαξων (pic)

Η Γουίλοου δεν άντεξε να βλέπει τις ελληνικές παραλίες «πνιγμένες» στα πλαστικά σκουπίδια...
Η εικόνα μίας παραλίας ενός πανέμορφο νησιού, όπως οι Αντίπαξοι, «πνιγμένοι» στα σκουπίδια δεν άφησε ασυγκίνητη την κόρη του Will Smith, η οποία κάνει διακοπές με ένα πολυτελέστατο σκάφος στα ελληνικά νησιά.
Η 16χρονη Γουίλου, η οποία ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της ως ηθοποιός, αλλά και ως τραγουδίστρια, αποφάσισε να αναλάβει δράση. Μαζί με την μητέρα της και άλλους 4 ανθρώπους, σταμάτησαν για μία μέρα την χαλάρωσή τους και άρχισαν να καθαρίζουν συνολικά 3 παραλίες, μαζεύοντας 22 μεγάλες σακούλες πλαστικών.
Μάλιστα το μήνυμά της στο Instagram έχει μαζέψει σε μία μέρα 58.000 likes...
Αναλυτικά το μήνυμα που έγραψε:
«Όντας μακριά από αυτό που λέμε μολυσμένες πόλεις, δεν άντεξα να βλέπω αυτές τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας γεμάτες με σκουπίδια. Είδα γλάρους πνιγμένους από πλαστικά. Κάποιοι πέθαναν επειδή έφαγαν ψάρια που είχαν φάει αυτά τα πλαστικά. Τέσσερις πανέμορφοι άνθρωποι, μαζί με την μητέρα μου και εμένα, μαζέψαμε 22 γεμάτες σακούλες σκουπιδιών από τρεις παραλίες στους Αντίπαξους. Όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες στην τηλεόραση ή στο κινητό, μας φαίνονται πολύ μακρινές. Όταν όμως τις βλέπεις μπροστά σου, νιώθω ότι είναι ανθρώπινη ευθύνη να κάνουμε το καλύτερο δυνατό (άμεσα και έμμεσα), όσο μικρή και αν είναι η πράξη αυτή. Αν ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, θα καταφέρουμε να κάνουμε την διαφορά. Ελπίζω σήμερα να καταφέραμε να επιμηκύνουμε και να διατηρήσουμε την ομορφιά και την ύπαρξη της τοπικής θαλάσσιας ζωής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad