Οι πρώτες δηλώσεις της βασίλισσας Ελισάβετ για το μακελειό στο Μάντσεστερ - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Οι πρώτες δηλώσεις της βασίλισσας Ελισάβετ για το μακελειό στο Μάντσεστερ

Οι πρώτες δηλώσεις της βασίλισσας Ελισάβετ για το μακελειό στο Μάντσεστερ

Λίγες ώρες μετά την πολύνεκρη έκρηξη στο συναυλιακό χώρο του Μάντσεστερ Αρένα η βασίλισσα Ελισάβετ μέσω της επίσημης σελίδας του παλατιού στα social media έστειλε το δικό της μήνυμα στον λαό της Βρετανίας.

«Το σύνολο του έθνους έχει συγκλονιστεί από τον θάνατο και τον τραυματισμό τόσων ανθρώπων, ενηλίκων και παιδιών, που απολάμβαναν τη συναυλία στο Μάντσεστερ χθες το βράδυ», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Ξέρω ότι μιλώ εκ μέρους όλων εκφράζοντας τη βαθύτατη συμπόνια μου σε όλους όσους έχουν πληγεί από αυτό το φοβερό γεγονός και ειδικά στις οικογένειες και τους φίλους εκείνων που πέθαναν ή τραυματίστηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, που ανταποκρίθηκαν με τέτοιο επαγγελματισμό και φροντίδα. Και θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου για τον τρόπο που ο λαός του Μάντσεστερ ανταποκρίθηκε με την ανθρωπιά και τη συμπόνια, σε αυτή τη βαρβαρότητα», καταλήγει η βασιλική δήλωση.


Post Top Ad