Το συγκινητικό μήνυμα του James Corden για την τραγωδία στο Μάντσεστερ - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Το συγκινητικό μήνυμα του James Corden για την τραγωδία στο Μάντσεστερ

Το συγκινητικό μήνυμα του James Corden για την τραγωδία στο Μάντσεστερ

Λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ που συγκλόνισε όλον τον πλανήτη ο βρετανός παρουσιαστής και κωμικός, James Corden, μέσω της εκπομπής του στο Αμερικανικό κανάλι CBS, το «The Late Late Show with James Corden», έστειλε το δικό του μήνυμα στον λαό της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής φρόντισε να πληροφορήσει αρχικά το τηλεοπτικό κοινό για το συμβάν και στη συνέχεια επεσήμανε: «Με σοκάρει κάθε φορά που ακούω τέτοιου είδους νέα, πως τέτοιες επιθέσεις μπορούν να συμβούν και ειδικά τη στιγμή που θα υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά στη συγκεκριμένη συναυλία».

«Πολλοί από εσάς δεν θα έχετε επισκεφθεί καν το Μάντσεστερ, όμως σίγουρα θα το έχετε ακούσει. Είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο για πολλά απίθανα πράγματα», ανέφερε και στη συνέχεια κατονόμασε μία σειρά πραγμάτων που φημίζεται η πόλη της βόρειας Αγγλίας.

«Όμως όταν σκέφτομαι το Μάντσεστερ, το μέρος που γνωρίζω, φέρνω στο νού μου το πνεύμα των ανθρώπων του και σας λέω: θα δυσκολευτείτε να βρείτε πιο σφιχτά δεμένο λαό. Δυναμικοί, περήφανοι, ευσυνείδητοι με δυνατό πυρήνα κοινωνίας… και ακόμα και αν θα φαινόταν αδύνατο, η ψυχή του λαού του Μάντσεστερ, θα δυναμώσει απόψε», φρόντισε να συμπληρώσει στο λόγο του.

Post Top Ad