Αγωνία για τον Θάνο Μικρούτσικο -Πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να απέχει από την περιοδεία - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Αγωνία για τον Θάνο Μικρούτσικο -Πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να απέχει από την περιοδεία

Αγωνία για τον Θάνο Μικρούτσικο -Πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να απέχει από την περιοδεία
Ο Θάνος Μικρούτσικος στις αρχές του μήνα ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στην καλοκαιρινή περιοδεία του έργου « Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου» σε ποίηση του Νίκου Καββαδία και αφορμή στάθηκε ένα ξαφνικό πρόβλημα με την υγεία του.

Μάλιστα, η παραγωγός εταιρεία είχε βγάλει και αντίστοιχη ανακοίνωση αναφέροντας: «Λόγοι ανωτέρας βίας - ένα έκτακτο πρόβλημα υγείας- τον υποχρέωσαν να παραμείνει στην Αθήνα. Όλοι όσοι συνυπάρχουμε στη δημιουργία αυτού του ταξιδιού, του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Πιστεύουμε ότι θα μας συναντήσει κάποια στιγμή στον δρόμο και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε...».

Έκτοτε δεν υπήρξε κάποια άλλη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία.

Σύμφωνα, όμως, με δημοσίευμα της «Espresso», πριν λίγες μέρες ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης βρέθηκε στην Αγγλία για να παραστεί στην αποφοίτηση της μικρότερης κόρης του, της Αλεξάνδρας και εκεί επισκέφτηκε κι έναν γιατρό, προκειμένου να πάρει τη γνώμη του για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί. 

Post Top Ad