Παχύσαρκη «σειρήνα» -Η περίπτωση της Gabi Gregg - Gr Xpress

Top News

Παχύσαρκη «σειρήνα» -Η περίπτωση της Gabi Gregg

Παχύσαρκη «σειρήνα» -Η περίπτωση της Gabi Gregg [εικόνες]

Αυξάνονται οι παχύσαρκοι στον πλανήτη; Ναι, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι γυναίκες βαρέων βαρών κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ και λανσάρουν τα σώματά τους ως παράδειγμα.
Μια τέτοια περίπτωση είναι σίγουρα η Gabi Gregg από τη Μασαχουσέτη. Οταν τελείωσε τις σπουδές της στις διεθνείς σχέσεις το 2008, ανακάλυψε ότι οι παχουλές ήταν εξαφανισμένες από το ίντερνετ και η παρουσία τους θεωρείτο ντροπιαστική. Αποφάσισε τότε να φτιάξει το δικό της μπλογκ, «Gabifresh», μόνο για παχουλές και να δίνει συμβουλές μόδας. Φυσικά, άρχισε να καταγγέλλει την ιδέα ότι πρέπει μια γυναίκα να ακολουθεί κανόνες στη μόδα και να χάνει κιλά.

Η επιτυχία της ήταν τόσο μεγάλη που η Gabi Gregg λάνσαρε και τη δική της σειρά μαγιό. Τα ανέβασε στο Instagram και στο σάιτ της και μέσα σε μερικές ώρες η πλατφόρμα όπου πρότεινε αγορές μπλόκαρε από τους χρήστες.
Η «Gabifresh» με τα απίστευτα κιλά έγινε τόσο διάσημη που πολλές φίρμες της πρότειναν συνεργασία, όπως η Asos Curve, η Ava & Viv και η συλλογή μαγιών για παχουλές Target. Η ίδια έγινε εξώφυλλο στα Glamour, In Style και Teen Vogue, ενώ σχεδίασε μαγιό για τη σειρά «Swimsuits for all».

Η Gabi Gregg εμπνέει εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο με την αυτοπεποίθηση και την ειλικρίνειά της. Δεν δίστασε να βρει τον δικό της δρόμο στον κόσμο της μόδας και να μιλήσει εξ ονόματος όλων των υπέρβαρων. Φοράει άνετα crop-tops, λουλουδάτα ρούχα, skinny τζιν, χωρίς κόμπλεξ.

Η τολμηρή Gabi Gregg ενέπνευσε το κίνημα #fatkini και ενθαρρύνει τις παχουλές ή υπέρβαρες γυναίκες να φοράνε μπικίνι και να φωτογραφίζονται χωρίς να ντρέπονται.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad