Πώς θα βρείτε το νυφικό των ονείρων σας! Πέντε βήματα για να το πετύχετε - Gr Xpress

Top News

Πώς θα βρείτε το νυφικό των ονείρων σας! Πέντε βήματα για να το πετύχετε

Πώς θα βρείτε το νυφικό των ονείρων σας! Πέντε βήματα για να το πετύχετε
Ο γάμος σας έρχεται πιο κοντά στην πραγματικότητα, όταν ξεκινά η αναζήτηση του νυφικού. Μπορεί να πνίγεστε και να αγχώνεστε με τα σχέδια του γάμου, όσον αφορά την τοποθεσία ή την εποχή που θα γίνει, αλλά η καρδιά κάθε γυναίκας αρχίζει να χτυπά πιο δυνατά όταν ξεκινά να ψάχνει για νυφικό.
Και ναι, παραδέχομαι ότι είμαι κι εγώ μία από αυτές τις γυναίκες, που παρόλο που δεν ήξερα τι ακριβώς ήθελα, ήξερα πώς θα ήθελα να νιώσω φορώντας το. Έτσι για να το βρω φρόντισα να πάω σε όσες πιο πολλές boutique μπορούσα δοκιμάζοντας πάνω από 40 φορέματα συνολικά και καταλήγοντας τελικά  να μπερδευτώ ακόμα περισσότερο για το τι θα ήθελα. Στη δική μου περίπτωση ξεκίνησα να ψάχνω χωρίς να γνωρίζω το πού θα γινόταν ο γάμος, κάνοντας έτσι τη κάθε μου απόφαση ακόμα πιο δύσκολη.
Από όλη αυτή τη διαδικασία αποκόμισα μερικά μαθήματα που κάθε νύφη θα πρέπει να λάβει υπόψη της για να μπορέσει να βρει το νυφικό που της ταιριάζει χωρίς άγχος.
1. ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ

Εξαρτάται φυσικά από πού θα παραγγείλετε το νυφικό σας, αλλά ιδανικά θα πρέπει να ξεκινήσετε να ψάχνετε 8-9 μήνες πριν τον γάμο σας. Για παράδειγμα για έναν γάμο το Σεπτέμβριο θα ήταν καλό να ξεκινήσετε κατά τα Χριστούγεννα. Αν ξεκινήσετε να ψάχνετε πολύ πιο νωρίς σίγουρα θα μπερδευτείτε και εκτός αυτού θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι κάθε σεζόν βγαίνει και μια νέα κολεξιόν την οποία μπορεί και να χάσετε αν πάτε πολύ νωρίς. Κάθε σχεδιαστής βγάζει τη νέα συλλογή του συνήθως στις αρχές του χρόνου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πριν κλείσετε ραντεβού.




2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ

Συνήθως το μέρος που θα γίνει ο γάμος δίνει και το ύφος στο γάμο σας. Οπότε είναι καλύτερο να ξεκινήσετε να ψάχνετε νυφικό όταν θα γνωρίζετε που θα γίνει ο γάμος σας. Όπως είναι κατανοητό το φόρεμα σας θα είναι πολύ διαφορετικό αν κάνετε γάμο σε νησί και πολύ διαφορετικό αν ο γάμος σας γίνει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.



3. ΚΑΝΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET

Φροντίστε να κάνετε όλη σας την έρευνα από το internet και αποκλείστε τα νυφικά που δεν είναι του στιλ σας. Να κλείνετε ραντεβού μόνο όταν έχετε δει φορέματα που σας αρέσουν πραγματικά και σας αντιπροσωπεύουν.



4. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΣΤΙΛ ΣΑΣ

Γνωρίζετε καλά το στιλ σας οπότε φροντίστε την ημέρα του γάμου σας να θυμάστε ποια είστε και να κρατήσετε αυτό το στιλ. Βρείτε ένα νυφικό που σας αντιπροσωπεύει και σας κάνει να νιώθετε άνετα. Άνεση και μια δόση glamour είναι αυτό που θα πρέπει να αναζητήσετε στο νυφικό σας.



5. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Ακόμα και αν δεν έχετε μια τιμή στο νου σας, καλό θα ήταν να γνωρίζετε έστω και στο περίπου το κόστος των νυφικών που δοκιμάζετε για να μην απογοητευτείτε. Αν δοκιμάζετε φορέματα πολύ πιο ακριβά από αυτά που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά θα απογοητευτείτε αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα αγοράσετε.


Kassiani Cheirogeorgou
Fashion & Beauty Blogger

Winner: Best Fashion Blog @ Blog Awards Ireland 2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad