Ο Γιάννης Λάτσιος επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και ανανεώνει συμβόλαια στους... - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Ο Γιάννης Λάτσιος επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και ανανεώνει συμβόλαια στους...

Ο Γιάννης Λάτσιος επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και ανανεώνει συμβόλαια στους...

Έως το τέλος του μήνα, ο νέος γενικός διευθυντής προγράμματος, μάρκετινγκ και επικοινωνίας Γιάννης Λάτσιος θα ολοκληρώσει σειρά επαφών με τους παρουσιαστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, με στόχο την επέκταση της συνεργασίας. 

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Γιώργος Λιάγκας, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Παπαδάκης. 

Το καλοκαίρι του 2015 -και ενώ ακόμα ήταν στο κανάλι ο Γιάννης Λάτσιος- οι παρουσιαστές είχαν υπογράψει συμβόλαια για δύο συν ένα χρόνια. Επιστρέφοντας τώρα στον ΑΝΤ1, ο νέος γενικός διευθυντής, σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News» πιάνει και πάλι το νήμα των συμφωνιών, που ο ίδιος είχε κλείσει, στη φάση που πρέπει να ενεργοποιηθεί ο ένας επιπλέον χρόνος. 

Το κανάλι διατηρεί την οψιόν της ανανέωσης και μπορεί να προχωρήσει μονομερώς σε επέκταση των συμβολαίων. Στόχος των συζητήσεων είναι να επανεπιβεβαιωθεί το καλό κλίμα, ώστε να συνεχίσουν συναινετικά στην επόμενη φάση της συνεργασίας, που θα βρει κάποιους εκ των παρουσιαστών με νέα καθήκοντα.

Post Top Ad