Αυτός είναι ο νέος ισχυρός άντρας της Ελληνικής ομορφιάς - Gr Xpress

Top News

Αυτός είναι ο νέος ισχυρός άντρας της Ελληνικής ομορφιάς

 


“Έντεκα χρόνια συνεχών αγώνων με μοναδική σκέψη την προώθηση της xώρας και του αέναου Πολιτισμού μας σε όλες τις άκρες της γης…Δεν πτοηθήκαμε ποτέ, ακόμα και όταν η χώρα πέρασε δύσκολες στιγμές εν μέσω μνημονίων και πανδημίας, εμείς ήμασταν εκεί και δίναμε άλλες μάχες στις διεθνείς σκηνές ομορφιάς , ανακτώντας το χαμένο έδαφος αίγλης και ομορφιάς. Ήρθε η ώρα να το φωνάξουμε παντού πως η Ελλάδα επέστρεψε για τα καλά στους κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς και είμαι τόσο περήφανος, που από φέτος ο οργανισμός GS HELLAS θα δώσει δυναμικό παρών στην κορωνίδα των παγκοσμίων που δεν είναι άλλος από το Miss Universe Greece 2021 στο Ισραήλ! Για πρώτη φορά στην ιστορία των καλλιστείων, μετά από 60 χρόνια αλλάζει χέρια το δικαίωμα εκπροσώπησης, το MISS UNIVERSE θα εκπροσωπηθεί από μία STAR GS HELLAS 2021”.

 

Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Κούβαρης ο μοναδικός αξιόπιστος παραγωγός Ελληνικών Καλλιστείων και πρόεδρος του οργανισμού GS HELLAS επιβεβαίωσε χθές πώς η Ελληνική ομορφιά μπαίνει σε νέα τροχιά.

 

  • Μακριά απο γέρους με κολόνιες και λαμόγια υποτελείς επιχειρηματιών και εκδοτών που τόσα χρόνια έστηναν δήθεν καλλιστεία για να ικανοποιούν τις ορέξεις τους και τις ορέξεις των φίλων τους. Τέρμα η βρώμα και η δυσωδία. Με παγκόσμια υπογραφή ο Κούβαρης ανοίγει μια νέα σελίδα, μια καθαρή σελίδα στην Ελληνική ομορφιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad