Tώρα είναι η ευκαιρία.Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα στο Grxpress live στο Youtube καθημερινά στις 10.30μ.μ.Σας περιμένουμε!! #menoumespiti #staystrong #stayhome - Gr Xpress

Top News

Tώρα είναι η ευκαιρία.Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα στο Grxpress live στο Youtube καθημερινά στις 10.30μ.μ.Σας περιμένουμε!! #menoumespiti #staystrong #stayhome

Αποτέλεσμα εικόνας για grxpress



  To Grxpress live με τον Θοδωρή Ρακιτζή και την 'Ελενα Σωτηροπούλου σας κρατάει καθημερινά παρέα έτσι ώστε οι δύσκολες μέρες που διανύει αυτή η χώρα να περνάνε με λιγότερη στεναχώρια και με περισσότερη αισιοδοξία.Μέσα από τα μηνύματα σας και τις εξελίξεις που τρέχουν προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε λύσεις ή να ξεχαστούμε για λίγες ώρες και να νιώσουμε ότι κλεισμένοι σπίτι υπάρχει μια παρέα που θα είναι εκεί για εσάς.
  Στο κοινό του Grxpress δεν υπάρχουν διακρίσεις και προκαταλήψεις,Από όλες τις πόλεις της Ελλάδος μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου γινόμαστε ένα και αναλύουμε όλους τους προβληματισμούς των ημερών άλλα γελάμε κιόλας διότι χωρίς χιούμορ δεν πρόκειται εύκολα να βγούμε από αυτό το στενάχωρο τούνελ που όλοι έχουμε μπεί.
   Ένα μικρό 'φως' στην ζωή σας θέλει να γίνει και το Grxpress γιαυτό ελάτε στην παρέα που έχουμε
φτιάξει έτσι ώστε να γίνει μεγαλύτερη και να περάσουμε όμορφα όσο μας το επιτρέπουν οι καταστάσεις.
  Καθημερινά στις 10.30-11μ.μ μπορείτε να μας βρείτε στο κανάλι μας στο Youtube Grxpress,κάνετε έγγραφη και σας περιμένουμε να σχολιάσετε ,να γελάσετε και να προβληματιστείτε μαζί μας.Σύντομα με την εφαρμογή Zoom όλοι οι φίλοι μας θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε και ζωντανά έτσι ώστε να γνωριστούμε καλύτερα.
  Καλή δύναμη σε όλους,υπομονή και μην ξεχνάτε μένετε σπίτι γιατί πάνω από η υγεία μας,






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad