Λιζέτα Μαλινδρέτου: Το τραγικό τέλος της σταρ της βιντεοκασέτας - Gr Xpress

Top News

Λιζέτα Μαλινδρέτου: Το τραγικό τέλος της σταρ της βιντεοκασέτας

Λιζέτα Μαλινδρέτου: Το τραγικό τέλος της σταρ της βιντεοκασέτας
Η Λιζέτα Μαλινδρέτου ήταν μία από τις πιο χαρκτηριστικές γυναικείες παρουσίες της χρυσής εποχής της βιντεοκασέτας.
Το πρόσωπο της μπορούσε να είναι ερωtικό, γλυκό, σeξυ. Αν το απαιτούσε ο ρόλος μπορούσε να κάνει την αθώα κοπελίτσα, ενώ όταν οι οδηγίες ήταν άλλες μπορούσε να μετατραπεί σε μοιραία γυναίκα, που για χάρη της μπορείς να κάνεις τα πάντα.
Γεννήθηκε το 1968, και στα μέσα του 1980 μπήκε στο χώρο της υποκριτικής, και έγινε ευρέως γνωστή από τις βιντεοκασέτες, που τότε έκαναν τρελά νούμερα.  Πρωταγωνιστικό ρόλο δεν είχε, αλλά έπαιξε στις μεγαλύτερες εμπορικές ταινίες της εποχής, έχοντας πάντα ένα σημαντικό ρόλο.
Η ταινία "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα", ήταν η γνωστότερη δουλειά της, ανεβάζοντας το κασέ της και τις προσδοκίες της.
Η πανέμορφη Λιζέτα είδε τη χρυσή εποχή της αναγνωρισιμότητας να χάνεται στις αρχές του 1990, όταν η μόδα του βίντεο ξεπεράστηκε. Η ανεργία βρέθηκε στη ζωή της. Τα τηλέφωνα δεν χτυπούσαν, οι φίλοι από το χώρο την εγκατέλειψαν, και δεν άργησε να μπλέξει με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.
Όταν τα οικονομικά προβλήματα έγιναν θηλιά, γύρισε στην γενέτειρά της, στην Κρήτη, όπου προσπάθησε να κάνει μια καινούργια αρχή, και να αφήσει τις σκοτεινές ημέρες πίσω της.
Ήταν μόνο 38 ετών, όταν μια υπερβολική δόση ηρωίνης, έκοψε το νήμα της ζωής της. Γνωστοί και φίλοι της ήξεραν ότι ποτέ δεν μπόρεσε να νικήθει τον εθισμό της, και απλά αφέθηκε, περιμένοντας το λυτρωτικό τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad