Δημήτρης Σκουλός: "Είναι πάρα πολύ πειραγμένη..."- Το σχόλιο για παίκτρια που θα συζητηθεί!#mystylerocks #mystylerocksgr #nexttopmodel #shoppingstar #Μπέλλα #Σκουλός #starkoukou #greecenexttopmodel #πλαστικές #παραμόρφωση - Gr Xpress

Top News

Δημήτρης Σκουλός: "Είναι πάρα πολύ πειραγμένη..."- Το σχόλιο για παίκτρια που θα συζητηθεί!#mystylerocks #mystylerocksgr #nexttopmodel #shoppingstar #Μπέλλα #Σκουλός #starkoukou #greecenexttopmodel #πλαστικές #παραμόρφωση


Αποτέλεσμα εικόνας για σκουλος μπελλα


Θέμα συζήτησης μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι μόδας, ήταν η Ιωάννα Μπέλλα, που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενΠολλοί αναρωτήθηκαν τον λόγο που δεν πέρασε με τους κριτές, να την απορρίπτουν λόγω αισθητικών παρεμβάσεων που είχε κάνει και δεν συμφωνούσαν!
Ο Δημήτρης Σκουλός, μίλησε για την διαγωνιζόμενη, εξηγώντας τον λόγο που δεν ψήφισε θετικά για να περάσει!

"Την Ιωάννα Μπέλλα εγώ δεν την ήξερα καν. Άλλο μια ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα, άλλο μοντέλο μόδας. Η Ιωάννα Μπέλλα για μένα είναι μια χαρά, εντυπωσιακή γυναίκα, that's it.
Δεν κάνει για μοντέλο μόδας, είναι πάρα πολύ πειραγμένη. Δεν θα τολμούσε ποτέ κανένα γραφείο να μου στείλει για κάστιγνκ κοπέλες που έχουν κάνει πλαστικές. Ποτέ"η φάση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad