Δεν είναι photoshop: Δίδυμες παντρεύτηκαν δίδυμους στη Βρετανία - Ομοιότητα που ξεγελά - Gr Xpress

Top News

Δεν είναι photoshop: Δίδυμες παντρεύτηκαν δίδυμους στη Βρετανία - Ομοιότητα που ξεγελά

Δεν είναι photoshop: Δίδυμες παντρεύτηκαν δίδυμους στη Βρετανία - Ομοιότητα που ξεγελά [εικόνες]
Όχι δεν είναι photoshop, ούτε έχει κάνει τα μαγικά του το make up. Στην Βρετανία αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου δύο δίδυμες με άλλους δύο δίδυμους.
Κι όμως η ζωή τα έφερε έτσι που οι δίδυμες Μπρίτανι και η Μπριάνα ερωτεύτηκαν δύο ίδιους εξωτερικά άνδρες, τον Τζέρεμι και τον Τζος.
Εχοντας τόσο μεγάλη ομοιότητα τα δίδυμα μεταξύ τους, η αλήθεια είναι πως εύκολα θα μπορούσε κάποιος να τους μπερδέψει, πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για 2 δίδυμες αδελφές και δύο δίδυμους αδελφούς μαζεμένους.
Μάλιστα σαν να μην έφτανε η ομοιότητά τους, τα δύο ζευγάρια αποφάσισαν να παντρευτούν μαζί, έτσι ώστε να μπερδέψουν ακόμη περισσότερο τους καλεσμένους.
Φορώντας οι νύφες το ίδιο φόρεμα και οι γαμπροί το ίδιο κουστούμι, οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τον γάμο είναι πραγματικά αξιοπερίεργες, καθώς όλοι νομίζουν πως πρόκειται για ένα ζευγάρι, το οποίο έχει απλά διπλασιαστεί.
Πάντως μπορεί να είναι σπάνιο στις μέρες μας να παντρεύονται δίδυμα αδέλφια άλλα δίδυμα, ωστόσο όπως αναφέρει ο Τζος και ο Τζέρεμι γι΄αυτούς ήταν όνειρο ζωής, καθώς είχαν ορκιστεί ο ένας στον άλλον πως δεν θα παντρευόντουσαν ποτέ, αν δεν ερωτευόντουσαν δίδυμες.
Έτσι κι έγινε και μάλιστα όχι τυχαία καθώς τα ζευγάρια γνωρίστηκαν στο Φεστιβάλ Διδύμων στην Βρετανία.
Πάντως να σημειωθεί πως τόσο οι δίδυμοι γαμπροί όσο και οι δίδυμες νύφες δεν είναι ίδιες μόνο στα χαρακτηριστικά τους, αλλά γενικά στην εξωτερική τους εμφάνιση καθώς φορούν πάντα τα ίδια ρούχα και κάνουν το ίδιο χτένισμα, ώστε να είναι όμοιοι και απαράλλακτοι.
Τώρα πλέον τα δύο ζευγάρια μετά τον γάμο μένουν στο ίδιο σπίτι και ανυπομονούν να μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad