Ελληνίδες φοιτήτριες ονειρεύονται να γίνουν το Greece's Next Top Model -Παροξυσμός με τις αιτήσεις - Gr Xpress

Top News

Ελληνίδες φοιτήτριες ονειρεύονται να γίνουν το Greece's Next Top Model -Παροξυσμός με τις αιτήσεις

Ελληνίδες φοιτήτριες ονειρεύονται να γίνουν το Greece's Next Top Model -Παροξυσμός με τις αιτήσεις
Παροξυσμός αιτήσεων έχει σημειώσει το  Greece's Νext Top Model.
Κι αυτό γιατί μέχρι στιγμής έχουν  σημειωθεί τρεις χιλιάδες συμμετοχές με τις περισσότερες Ελληνίδες από 18 ως 25 χρόνων να κάνουν αιτήσεις για το reality μόδας που επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Star με τη Βίκυ Καγιά σε ρόλο παρουσιάστριας  και με τους Δημήτρη Σκουλό, Αγγελο Μπράτη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις καρέκλες των κριτών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, από τις 3.000 αιτήσεις οι ιθύνοντες του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς κατέληξαν στις 1.500 για να περάσουν σε φάση οντισιόν. Απ' αυτές μόλις οι 50 θα φθάσουν σε φάση bootcamp, ενώ 20 εξ αυτών θα καταλήξουν στο νέο κύκλο του reality.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στις «τάξεις» των 3.000 συγκαταλέγονται από φοιτήτριες έως και πτυχιούχοι ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που δεν έχουν καταφέρει να βρουν μια δουλειά στο αντικείμενό τους.
Για την ιστορία, τουλάχιστον, να αναφέρουμε ότι στους δυο προηγούμενους κύκλους της εκπομπής που προβλήθηκαν από τον ΑΝΤ 1, η Σεράινα Καζαμία ζει μόνιμα στην Ελβετία κάνοντας άλλη δουλειά κι η Σιτροβνέλα Τόλη πηγαινοέρχεται στην Κίνα ασχολούμενη με το μόντελινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad