Οι αιχμηρές δηλώσεις του πρώην συντρόφου του George Michael - Gr Xpress

Top News

Οι αιχμηρές δηλώσεις του πρώην συντρόφου του George Michael

Οι αιχμηρές δηλώσεις του πρώην συντρόφου του George Michael

Ήταν 25 Δεκεμβρίου 2016 όταν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση του θανάτου του George Michael σε ηλικία μόλις 53 ετών. Πριν καλά καλά συμπληρωθούν δύο χρόνια από τον αιφνίδιο θάνατό του τον οποίο ο ιατροδικαστής απέδωσε σε φυσικά αίτια ο πρώην φίλος του λέει πως τον μισεί.

Ο 45χρονος Fadi Fawaz ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα άκρως προσβλητικό μήνυμα που έγραφε: «George σε μισώ». Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλα μηνύματα με παρόμοιο χαρακτήρα. Ο ξάδερφος του αείμνηστου τραγουδιστή έδωσε εξήγηση για όλα αυτά λέγοντας πώς ο George Michael δεν άφησε τίποτα στην διαθήκη του για τον πρώην εραστή του.

Μάλιστα ο Fawaz στα μηνύματά του επανέλαβε για ακόμα μια φορά ότι ο George Michael δεν πέθανε από φυσικά αίτια αλλά έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του: «Πως μπορώ να μην είμαι απογοητευμένος από κάποιον που αυτοκτόνησε», έγραψε χαρακτηριστικά στο tweet του και συνέχισε: «Όταν κάποιος είναι ικανός να κάνει κακό στον εαυτό του τότε είναι ικανός να κάνει ακόμα χειρότερα πράγματα. Ο George είχε κάνει πέντε απόπειρες αυτοκτονίας και πέθανε την ημέρα των γενεθλίων της μητέρας του. Μάλιστα για ένα ολόκληρο 24ωρο ήταν νεκρός και τον βρήκαν μετά».

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Fawaz δέχτηκε πλήθος επικριτικών σχολίων για τις αναρτήσεις με πολλούς να του λένε πώς ο άνθρωπος έχει πλέον πεθάνει και πρέπει να τον αφήσει ήσυχο να αναπαυτεί. 

Ο Fadi Fawaz που ήταν κομμωτής στο επάγγελμα απειλεί να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο για να διεκδικήσει μερίδιο από την διαθήκη. Σύμφωνα με τον ξάδερφο στον Fadi: «Έχουν προσφερθεί 500.000 δολάρια αλλά πιστεύω τελικά θα γίνει συμβιβασμός στα 2 εκατομμύρια δολάρια για να τον ξεφορτωθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad