Βρήκε οικογένεια το λυκόσκυλο που σώθηκε από τη φωτιά με καμένες τις πατούσες του -Η νέα του ζωή - Gr Xpress

Top News

Βρήκε οικογένεια το λυκόσκυλο που σώθηκε από τη φωτιά με καμένες τις πατούσες του -Η νέα του ζωή

                      Dogs' Voice
Happy end έχει η περιπέτεια ενός λυκόσκυλου που έζησε τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής.
Πριν λίγες ημέρες, σάλο είχε προκαλέσει η είδηση ότι ένας γερμανικός ποιμενικός του οποίου είχαν καεί οι πατούσες κατά την φονική φωτιά στο Μάτι, δεν ήταν επιθυμητός πλέον από το – πρώην – αφεντικό του. 
Ωστόσο, η ομάδα της Dogit Pet Shop έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ο σκύλος βρέθηκε στην αυλή ενός σπιτιού στο Μάτι, λιπόθυμος αλλά ζωντανός.
Σε επικοινωνία των εθελοντών και του νοσοκομείου με τον ιδιοκτήτη, ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν μπορεί να φροντίσει κατάλληλα το ζώο και πώς επιθυμεί να δοθεί για υιοθεσία. Η ΜΚΟ Dog’s Voice ανέλαβε να του βρει καινούριο σπίτι, όπως και έγινε!Dogs' Voice
Ο τυχερός πλέον σκυλάκος υιοθετήθηκε από ζευγάρι με μεγάλη εμπειρία στη ράτσα με κατάλληλο σπίτι και συνθήκες για τον σκύλο.

Ο σκύλος βρέθηκε στην αυλή ενός σπιτιού στο Μάτι, λιπόθυμος αλλά ζωντανός. Μεταφέρθηκε στον σταθμό πρώτων βοηθειών της ΕΔΚΕ στην Ραφήνα όπου και του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί για νοσηλεία καθώς είχε πολλά εγκαύματα και πήγε σε κτηνιατρική κλινική στο Πικέρμι.Σε επικοινωνία των εθελοντών και του νοσοκομείου με τον ιδιοκτήτη, ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν μπορεί να φροντίσει κατάλληλα το ζώο και πώς επιθυμεί να δοθεί για υιοθεσία.Dogs' Voice
Η ΜΚΟ Dog’s Voice ανέλαβε να του βρει καινούριο σπίτι, όπως και έγινε!«Δεν έχουμε κάνει καλύτερη υιοθεσία φέτος! Το λυκόσκυλο για το οποίο όλοι ενδιαφερθήκατε είναι με τη νέα του οικογένεια, λαμβάνει όλη την αγάπη του κόσμου και περνάει καταπληκτικά! Σας ευχαριστούμε όλους!» ήταν η ανάρτηση στο Facebook.Ο τυχερός πλέον σκυλάκος υιοθετήθηκε από ζευγάρι με μεγάλη εμπειρία στη ράτσα με κατάλληλο σπίτι και συνθήκες για τον σκύλο. Μάλιστα έχει και παρέα, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το Dog’s Voice.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad