Στην αντεπίθεση πέρασε ο Μπραντ Πιτ: «Η Τζολί είναι παράλογη» - Gr Xpress

Top News

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Μπραντ Πιτ: «Η Τζολί είναι παράλογη»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Μπραντ Πιτ: «Η Τζολί είναι παράλογη» (φωτο)
Στην αντεπίθεση περνά ο Μπράντ Πιτ μετά τους ισχυρισμούς της Αντζελίνα Τζολί ότι «δεν πληρώνει σημαντική διατροφή για τα παιδιά» από τότε που είναι σε διάσταση και παρόλο που έχει γίνει σχετικός διακανονισμός, οι καταβολές της διατροφής «δεν γίνονται τακτικά».
Mίλησαν φίλοι του διάσημου ηθοποιού οι οποίοι υποστήριξαν ότι ο πρωταγωνιστής ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια κάθε μήνα για τα παιδιά του και είναι τυπικός στις πατρικές του υποχρεώσεις. Μάλιστα, κατακεραυνώνουν την Τζολί καθώς ισχυρίζονται ότι εκείνη προσπαθεί να τον βγάλει «άχρηστο πατέρα» προκειμένου να βλάψει τη φήμη του και να τον απομακρύνει από τα παιδιά τους. 
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται η δημοσιογράφος της σελίδας Page Six, η διάσημη σταρ κινήθηκε χθες για οριστικοποίηση του διαζυγίου μέσα στο 2018, επειδή ήθελε να το πράξει πρώτος ο πρώην σύζυγός της. Η σταρ ήθελε να τον προλάβει και να τον προειδοποιήσει ότι δεν είναι εύκολη «αντίπαλος».  
Οι φίλοι του Μπράντ Πιτ περιγράφουν μια Τζολί παράλογη, αρκετά δύσκολη και απαιτητική, ενώ ισχυρίζονται  ότι θέλει συνέχεια να... πικάρει τον πρώην σύζυγό της χωρίς να αναλογίζεται το οικονομικό και ψυχολογικό κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad