Ο κατάλογος με τα φιλοδωρήματα στο Nammos ζαλίζει -Φθάνουν τα 20.000 ευρώ - Gr Xpress

Top News

Ο κατάλογος με τα φιλοδωρήματα στο Nammos ζαλίζει -Φθάνουν τα 20.000 ευρώ

Φωτογραφία: Nammos Mykonos,Facebook
Φιλοδώρημα που δεν φανταζόντουσαν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα παίρνουν τα κορίτσια που δουλεύουν το καλοκαίρι στο Nammos της Μυκόνου.
Σύμφωνα με το Star, οι εργαζόμενοι του Nammos δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγάλουν σε μία μέρα σχεδόν έναν δεύτερο μισθό μόνο από τα φιλοδωρήματα, καθώς εκεί οι πελάτες δεν πρόκειται να φύγουν χωρίς να δώσουν από 500 ευρώ tips που είναι το λιγότερο, μέχρι 5.000 ή και 10.000 ευρώ που είναι το φυσιολογικό ή ακόμη και 20.000 ευρώ που βέβαια αυτό είναι το ακραίο.
Το Nammos περνά από casting τις υποψήφιες σερβιτόρεςΤο Nammos περνά από casting τις υποψήφιες σερβιτόρες
Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε χρόνο περίπου 3.000 άτομα στέλνουν το βιογραφικό τους στο Nammos, το οποίο διαλέγει μόνο τους καλύτερους, περνώντας μάλιστα όσες γυναίκες είναι για την υπηρεσία του service από αυστηρό casting.
Μάλιστα, το όριο ηλικίας είναι συγκεκριμένο, καθώς όσα κορίτσια δουλεύουν στο Nammos δεν είναι πάνω από 24 ετών.
3.000 άτομα, κάθε χρόνο στέλνουν το βιογραφικό τους για δουλειά στο Nammos3.000 άτομα, κάθε χρόνο στέλνουν το βιογραφικό τους για δουλειά στο Nammos
Να σημειωθεί πως ο λόγος που τα φιλοδωρήματα μπορεί να αγγίξουν μέχρι και τα 20.000 ευρώ είναι επειδή το διάσημο εστιατόριο συγκεντρώνει Ρώσους, Άραβες και γενικά πολύ πλούσιους ανθρώπους.
Tα tips ξεκινούν από 500 ευρώ και μπορεί να φθάσουν και τις 20.000 ευρώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad