Παντρεύεται ο Justin Bieber τη Hailey Baldwin – Η ρομαντική πρόταση γάμου στις Μπαχάμες - Gr Xpress

Top News

Παντρεύεται ο Justin Bieber τη Hailey Baldwin – Η ρομαντική πρόταση γάμου στις Μπαχάμες

Παντρεύεται ο Justin Bieber τη Hailey Baldwin – Η ρομαντική πρόταση γάμου στις Μπαχάμες
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι o Justin Bieber πρόκειται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Hailey Baldwin. Το ΤΜΖ, αναφέρει πως ο 24χρονος Justin Bieber αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται σύντομα να παντρευτεί την 22χρονη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα το περασμένο Σάββατο ο Justin έκανε πρόταση γάμου στην Hailey ενώ βρίσκονταν σε resort στις Μπαχάμες.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν τους άντρες της προσωπικής ασφάλειας του Justin να ζητούν από τους θαμώνες του resort να μην χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα, γιατί κάτι σημαντικό θα συνέβαινε, λίγο πριν ο Justin κάνει την πρόταση γάμου.
Οι δύο σταρ δεν έχουν επιβεβαιώσει την είδηση, αλλά ο πατέρας του Justin Bieber λίγες ώρες αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία του γιου του στο Instagram και έγραψε πως είναι απίστευτα περήφανος και ανυπομονεί για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή του παιδιού του.

Θυμίζουμε πως ο Justin είχε ένα θυελλώδη δεσμό με τη Selena Gomez, με την οποία χώρισε πριν λίγους μήνες και το τελευταίο διάστημα είχε γίνει αχώριστος με την Hailey, με την οποία στο παρελθόν (το 2015) είχε σχέση.
Οι δυο τους αρχικά δήλωναν πως είναι απλά καλοί φίλοι, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες δεν έκρυβαν τον έρωτά τους από τους φωτογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad