Eυρυδίκη Βαλαβάνη: Δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα της σε θεατρική πρεμιέρα! - Gr Xpress

Top News

Eυρυδίκη Βαλαβάνη: Δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα της σε θεατρική πρεμιέρα!

Eυρυδίκη Βαλαβάνη: Δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα της σε θεατρική πρεμιέρα!

Μια από τις παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού σήκωσε αυλαία και πριν ξεκινήσει την διαδρομή της σε όλη την Ελλάδα, έκανε την πρώτη της στάση στο Bεάκειο θέατρο.

Το «Μόλις χώρισα» , το έργο των Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς πριν από δύο περίπου δεκαετίες, ανεβαίνει με ένα ολόφρεσκο καστ και εξακολουθεί να δείχνει πόσο επίκαιρο είναι.

Το βράδυ της Πέμπτης, η παράσταση έκανε πρεμιέρα και εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο έδωσαν το «παρών».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που υποδύεται την κεντρική ηρωίδα του έργου, δεν θα μπορούσε να μην έχει στο πλάι της, στην πρεμιέρα της, την καλύτερή της φίλη. Την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.





Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μια «survivor» της φετινής τηλεοπτικής σεζόν που ήταν γεμάτη ανακατατάξεις, εκπλήξεις και ανατροπές, έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα στο τηλεοπτικό πλατό και μαζί με τη μητέρα της, Παναγιώτα, παρακολούθησε την παράσταση καταχειροκροτώντας τους συντελεστές.

Μητέρα και κόρη έκαναν για πρώτη φορά δημόσια εμφάνιση μαζί σε πρεμιέρα.

Η Τζόυς Ευείδη,η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Κώστας Κάππας, η Θωμαϊς Ανδρούτσου, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Τριπόδης Χρήστος, η Ελίνα Μάλαμα, o Δημήτρης Ζωγραφάκης, ο Ανδρέας Βούλγαρης και ο Στρατής Νταλαγιώργος είναι οι πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου θεατρικού πάρτι της χρονιάς, του οποίου το ταξίδι μόλις άρχισε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad