Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπό άκρα μυστικότητα στην Ελλάδα -Βουτιές στη Μεσσηνία, στο Costa Navarino - Gr Xpress

Top News

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπό άκρα μυστικότητα στην Ελλάδα -Βουτιές στη Μεσσηνία, στο Costa Navarino

Κριστιάνο Ρονάλντο/ Φωτογραφία: Instagram
Να ξεχαστεί κάνοντας διακοπές στην Ελλάδα αποφάσισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιας και η ομάδα του, η Εθνική Πορτογαλίας, αποκλείστηκε νωρίς από το Μουντιάλ 2018.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του messiniapress.gr, ο διάσημος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Μεσσηνία μαζί με τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.
Ο άσος της Ρέαλ Μαδρίτης μένει στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Costa Navarino, όπου τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, έτσι ώστε να μη μαθευτεί η παρουσία του ποδοσφαιριστή.
Διακοπές με την σύντροφό του στο Costa Navarino, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, Φωτογραφία: Facebook- Costa Navarino ResortΔιακοπές με την σύντροφό του στο Costa Navarino, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, Φωτογραφία: Facebook- Costa Navarino Resort
Φωτογραφίες από τις διακοπές του στη Μεσσηνία δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη, καθώς, απ' ό,τι φαίνεται, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να περάσει μερικές στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς σκεπτόμενος τη μεταγραφή του στην Γιουβέντους, η οποία λέγεται πως θα ανακοινωθεί σύντομα.
Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που επισκέπτεται την Πελοπόννησο, καθώς τον ίδιο προορισμό είχε επιλέξει και πέρυσι τον Ιούνιο.
Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια που ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει την Ελλάδα για διακοπές/ Φωτογραφία: Facebook- Costa Navarino ResortΕίναι μάλιστα η δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια που ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει την Ελλάδα για διακοπές/ Φωτογραφία: Facebook- Costa Navarino Resort
Τότε μάλιστα ο διάσημος ποδοσφαιριστής είχε έρθει στη χώρα μας υπό άκρα μυστικότητα, με αποτέλεσμα να μη διαρρεύσει καμία φωτογραφία του στον Τύπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad