Γιατί η Camilla φοράει συνέχεια αυτά τα παπούτσια; - Gr Xpress

Top News

Γιατί η Camilla φοράει συνέχεια αυτά τα παπούτσια;

Γιατί η Camilla φοράει συνέχεια αυτά τα παπούτσια;
Με αφορμή την φρενίτιδα που προκάλεσε ο πρόσφατος πριγκιπικός γάμος της Meghan Markle, η βρετανική βασιλική οικογένεια μονοπωλεί ξαφνικά το ενδιαφέρον των media και όλα τα μέλη της μπαίνουν στο στόχαστρο.
Και ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, είναι η σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου, η Camilla. Σε άρθρο του το yahoo της Αυστραλίας, αποκαλύπτει πως η Camilla φοράει συνέχεια αυτές τις ασπρόμαυρες Chanel γόβες. Και η αλήθεια είναι πως οι φωτογραφίες αποδεικνύουν πως η Camilla όντως φοράει συνέχεια τα συγκεκριμένα παπούτσια.

Όμως το άρθρο εξηγεί πως ίσως υπάρχει ένας περίεργος λόγος που τα συγκεκριμένα παπούτσια τα προτιμά η Camilla (πέρα από το γεγονός πως είναι κομψά και κλασικά) και πως αυτός ο λόγος σχετίζεται με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana.
Το άρθρο θυμίζει πως ναι μεν η Camilla παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Charles (Κάρολος) το 2005 ( 8 χρόνια μετά το θάνατο της Diana) αλλά ο δεσμός τους λέγεται πως είχε ξεκινήσει σχεδόν 30 χρόνια νωρίτερα, το 1986, όταν ο Κάρολος ήταν παντρεμένος με τη Diana(και η Camilla επίσης ήταν παντρεμένη).

Και το άρθρο αναφέρει πως η πριγκίπισσα Diana απεχθάνονταν τα Chanel παπούτσια με το χαρακτηριστικό διπλό C στο λογότυπο γιατί της θύμιζαν τους Charles & Camilla. Μάλιστα το άρθρο αναφέρει πως σε συνέντευξη του στιλίστα Jayson Brundson στο περιοδικό Harper's Bazaar, ο άνθρωπος που φρόντιζε για το στιλ της Lady D αποκάλυψε πως κάποτε της πρότεινε να φορέσει ένα ζευγάρι παπούτσια Chanel με ένα φόρεμα Versace και η ίδια η Diana του είπε όχι και του αποκάλυψε πως τα δύο C στο Chanel της θυμίζουν τους Charles και Camilla.
Και το άρθρο καταλήγει πως προφανώς η Camilla για τον ίδιο λόγο προτιμά συχνά τον οίκο Chanel για να τιμήσει έμμεσα τη σχέση της με τον Κάρολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad