ΝΤΡΟΠΗ.Η ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩ Η 'ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ΄ (όπως δηλώνει) ΠΕΝΘΕΙ. - Gr Xpress

Top News

ΝΤΡΟΠΗ.Η ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩ Η 'ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ΄ (όπως δηλώνει) ΠΕΝΘΕΙ.

Οργή για την Φουρέιρα για την συναυλία στα Τίρανα! Φοβερή επίθεση από τους ομογενείς!

Την ώρα που η χώρα μας είναι σε Εθνικό πένθος!

Με πολύ σκληρά λόγια μιλούν οι Έλληνες ομογενείς στην Αλβανία για την Ελένη Φουρέιρα!

Η τραγουδίστρια έχει προγραμματίσει για απόψε συναυλία στην πλατεία Σκεντέρμπεη των Τιράνων και οι Έλληνες που μένουν στην γειτονική χώρα εκτιμούν ότι, εξαιτίας του τριήμερου εθνικού πένθους στην Ελλάδα για την τραγωδία με τους 81 νεκρούς από τις φωτιές στην Αττική, η τραγουδίστρια που ζει και εργάζεται στη χώρα μας, θα μπορούσε να είχε αναβάλει την αποψινή της εμφάνιση στα Τίρανα!
Η συναυλία, μάλιστα, είναι με ελεύθερη είσοδο, κάτι που σημαίνει ότι η Ελένη, που μόλις πριν λίγους μήνες κατέκτησε γεγονός πρόσφατα την 2η θέση στην Eurovision με το «Fuego» για λογαριασμό της Κύπρου, δεν δεσμεύεται από κάποιο συμβόλαιο με τους διοργανωτές!

Η ίδια περιορίστηκε στο να κάνει μια αναφορά για τις φωτιές στην Αττική σε ανάρτησή της στο Instagram Stories, στην οποία αναφέρει: «Οι πιο δύσκολες ώρες της Ελλάδας με βρίσκουν σε περιοδεία στο εξωτερικό. Το μυαλό μου και η καρδιά μου όμως, βρίσκονται δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας, που περνάνε αυτήν την τόσο σκληρή δοκιμασία. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω, είναι να προσευχηθώ γι' αυτούς και να προσφέρουμε με τους συνεργάτες μου τα έσοδα των τριών τελευταίων συναυλιών μας. #prayfor Greece! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad