Ο Γιώργος Τσαλίκης μιλά για τους γνωστούς του, την τραγική οικογένεια που έσβησε στο Μάτι -Εζησε μόνο η μητέρα - Gr Xpress

Top News

Ο Γιώργος Τσαλίκης μιλά για τους γνωστούς του, την τραγική οικογένεια που έσβησε στο Μάτι -Εζησε μόνο η μητέρα

Ο Γιώργος Τσαλίκης μιλά για τους γνωστούς του, την τραγική οικογένεια που έσβησε στο Μάτι -Εζησε μόνο η μητέρα [εικόνες]
Η εθνική τραγωδία που σημειώθηκε προχθές από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι ιστορίες των ανθρώπων που χάθηκαν σε αυτές είναι πραγματικά συγκλονιστικές.
Ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης γνώριζε τον 11χρονο Ανδρέα και ανάρτησε ένα κείμενο στο λογαριασμό του στο Instagram με περισσότερες λεπτομέρειες για την τραγική ιστορία όλης της οικογένειας.
Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έγραψε:
«Αυτό το γλυκό παιδάκι ήταν ο Αντρέας ...
11 χρονών .
Βρέθηκε απανθρακωμένος στην αγκαλιά του πατέρα του, ενώ η τραγική μητέρα είχε πριν βρει την κορούλα της, την αδερφή του Αντρέα 13 χρονών νεκρή (η οποία καιγόταν και πήδηξε στα βράχια από ύψος 10 μέτρων) και έψαχνε απεγνωσμένα από εχθές τον μικρούλη και τον άντρα της...
Ο Αντρέας ήταν κολλητός του γιου των κουμπάρων μας κι έτσι μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για την οικογένεια , για τη δραματική αναζήτηση, για την ελπίδα που κάηκε κι αυτή όταν η τραγική μάνα αντίκρισε όλο της τον κόσμο άψυχο μπροστά στα μάτια της ... Τραγική ειρωνεία ... το σπίτι τους στο Μάτι από το οποίο έντρομοι έφυγαν για να σωθούν, είναι άθικτο ... Αν μένανε μέσα στο σπίτι, θα γλιτώνανε.
Κάτι που με βάση τη λογική δεν έστεκε ... Πόσες τέτοιες ιστορίες για τους ανθρώπους που έφυγαν τόσο σκληρά και άδικα θα ακούσουμε τις επόμενες ώρες , τις επόμενες μέρες ...;
Η σκέψη μου είναι συνεχώς σε αυτή τη μάνα και μου στοιχειώνει το μυαλό σήμερα το βράδυ ... Δε χωράει το μυαλό μου την κατάσταση που βρίσκεται αυτή η δύστυχη γυναίκα ... Και πόσοι άλλοι σήμερα υποφέρουν και θα υποφέρουν ..
Κάνω προσευχή για τις ψυχούλες των παιδιών και όλων όσων έφυγαν ..Για αυτούς που έμειναν πίσω να θρηνούν ...Προσπαθώ να καταλάβω ..Γιατί ;Μιλάω με τον εαυτό μου να βρω μια απάντηση που θα δώσει μια ηρεμία μέσα μου ... Δε βρίσκω .. Όλοι παιδιά θα ξεχαστούμε σε λίγο καιρό έτσι είναι η ζωή και η καθημερινότητα δυστυχώς ... Κάποιοι όμως θα μείνουν με ανείπωτο πόνο στη ψυχή τους και στη ζωή τους ...Για πάντα ... Γιατί ;;».
Την ίδια ώρα, μία σελίδα στο Facebook, αναφέρει πως η 14χρονη κόρη της οικογένειας, ήταν πρωταθλήτρια στην ποδηλασία και πως βρήκε τραγικό θάνατο καθώς πήδηξε από έναν βράχο, ελπίζοντας να σωθεί, αλλά από κάτω δεν υπήρχε θάλασσα, παρά μόνο βράχια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad