Τζέσυ Παπουτσή: Δεν φαντάζεστε για ποιον λόγο την αποκαλούσαν "συντρέχτρα" οι συνάδελφοί της - Gr Xpress

Top News

Τζέσυ Παπουτσή: Δεν φαντάζεστε για ποιον λόγο την αποκαλούσαν "συντρέχτρα" οι συνάδελφοί της

Τζέσυ Παπουτσή: Δεν φαντάζεστε για ποιον λόγο την αποκαλούσαν "συντρέχτρα" οι συνάδελφοί της

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στο περιοδικό DownTown για την Τζέσυ Παπουτσή και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον λόγο που η ίδια και οι συνάδελφοί της φώναζαν «συντρέχτρα» την αξέχαστη ηθοποιό.

«Παίζαμε μαζί για πολλά χρόνια στις παραστάσεις του Εθνικού. Την πειράζαμε συνεχώς και τη φωνάζαμε «συντρέχτρα» γιατί όποιος αρρώσταινε από τον θίασο, η Τζέσυ τα παρατούσε όλα και έτρεχε να τον επισκεφθεί στο σπίτι του ενώ πιο πριν, σταματούσε να προσευχηθεί και να ανάψει κερί στην εκκλησία. Ήταν γενικά άνθρωπος της εκκλησίας.

Νήστευε, προσευχόταν, έκανε καλοσύνες και ήταν πάντα στην ώρα της σε κάθε κυριακάτικη λειτουργία. Εννοείται πως πριν από κάθε παράσταση, έκανε τρεις φορές τον σταυρό της. Συνεπής και καλή σε όλα της, από μικρή ακόμη που την ήξερα, κακή κουβέντα δεν έβγαινε από το στόμα της. Όταν ακουγόταν στην αίθουσα του Εθνικού γέλιο, ξέραμε ότι είναι η Τζέσυ και έχει έρθει για πρόβα. Πάντα παχουλή, με εκείνη τη χαρακτηριστική ελιά και πάντα να αυτοσαρκάζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad