Στράτος Τζώρτζογλου: Κινδύνεψα πολλές φορές να χάσω το σπίτι μου! - Gr Xpress

Top News

Στράτος Τζώρτζογλου: Κινδύνεψα πολλές φορές να χάσω το σπίτι μου!Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στο «Καλοκαίρι μαζί στις 10» για την απόφαση του να φύγει μαζί με το γιο του στην Αμερική, τις δυσκολίες αλλά και τη νέα του σύντροφο, τη Σοφία Μαριόλα, που σκοπεύουν να παντρευτούν. «Νιώθω ότι δεν έχω φύγει ποτέ από την Ελλάδα, έρχομαι σε τακτά διαστήματα για διακοπές και δουλειές. Μένω με τον γιο μου στην Αμερική, ο οποίος σπουδάζει σκηνοθεσία και κινηματογράφο…
 Είναι μοναδική ευκαιρία να δεθείς πολύ με το παιδί σου. Κάποια στιγμή θα ήθελα να το κάνω ταινία. Όταν είσαι μαζί με το γιο σου, αυτή η ευλογία βγαίνει, γιατί ακόμα και να πεινάς, ακόμα και να λες Αλκιβιάδη τον επόμενο μήνα μπορεί να μην μπορούμε να πληρώσουμε το νοίκι και να αναγκαστούμε να γυρίσουμε ηττημένοι στην Ελλάδα και φυσικά θα χαρούν πολύ οι εχθροί μας». Και δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Σημασία έχει να μπορείς να βγάλεις τη δημιουργικότητα σου προς τα έξω, πληρώνεσαι δεν πληρώνεσαι. Πολλές φορές έχουμε κάνει δουλειές, εγώ έκανα πάρα πολλές παραγωγές που κινδύνευα να χάσω λεφτά, στην ανάγκη μου παίξω κάποιο ρόλο. 
Οπότε αναγκαζόμουν να κάνω και τον επιχειρηματία και έμπαινα σε άλλα χωράφια πολύ επικίνδυνα. Κινδύνευσα πολλές φορές να χάσω το σπίτι μου, από παραγωγές. Για να μπορώ αν είμαι στο θέατρο. Να μπορώ να ανεβαίνω αυτό το δίωρο πάνω στη σκηνή και να γίνεται η κάθαρση μέσα μου και να έχω μια ισορροπία με τα συναισθήματα μου, τα ψυχολογικά μου…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad