Ο προπονητής του Μεξικού πήγε στο Μουντιάλ και με τη σύζυγο και την... ερωμένη του -Μαζί στο γήπεδο - Gr Xpress

Top News

Ο προπονητής του Μεξικού πήγε στο Μουντιάλ και με τη σύζυγο και την... ερωμένη του -Μαζί στο γήπεδο

Ο προπονητής του Μεξικού πήγε στο Μουντιάλ και με τη σύζυγο και την... ερωμένη του -Μαζί στο γήπεδο [εικόνες]
Σε καμία από τις γυναίκες της ζωής του δεν μπορούσε να χαλάσει χατίρι ο προπονητής του Μεξικό στο Μουντιάλ 2018 και έτσι ο ίδιος αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν έχει κάνει κανένας άλλος.
Ετσι, ο Χουάν Κάρλος Οσόριο ταξίδεψε μέχρι τη Μόσχα για το Μουντάλ 2018 έχοντας δύο συνοδούς... την γυναίκα του και την ερωμένη του.
Ο Οσόριο με την γυναίκα του Τζουλιέτ και τα δύο τους παιδιά Ο Οσόριο με την γυναίκα του Τζουλιέτ και τα δύο τους παιδιά
Κι όμως, ο προπονητής του Μεξικό, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο των μεξικάνικων μέσων μετά την ήττα της ομάδας από την Βραζιλία, λέγεται πως διατηρεί εδώ και 2 χρόνια δεσμό με την εντυπωσιακή αθλητική ρεπόρτερ Μαριάνα Ζακάριας, η οποία πήγε και αυτή στη Ρωσία για να βρεθεί στο πλευρό του, ενώ ο Οσόριο ήταν εκεί μαζί με την γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά.
Το παντρεμένο ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί μετά τον αγώνα Το παντρεμένο ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί μετά τον αγώνα
Η Τζουλιέτ δεν ήταν η μόνη γυναίκα που ταξίδεψε μέχρι την Μόσχα για χάρη του ΟσόριοΗ Τζουλιέτ δεν ήταν η μόνη γυναίκα που ταξίδεψε μέχρι την Μόσχα για χάρη του Οσόριο
Μάλιστα σύζυγος και ερωμένη παρακολούθησαν και οι δύο τον αγώνα του Μεξικού κόντρα στη Βραζιλία, όπου και κάθισαν λίγες θέσεις μακριά.
Πάντως, σύμφωνα με στενό φίλο του ζευγαριού, από τότε που ο προπονητής έμπλεξε με την αθλητική ρεπόρτερ έγινε πάρα πολύ αφηρημένος και δεν ήθελε να τον σκοτίζουν ιδιαιτέρως με το ποδόσφαιρο και δηλώνοντας πως τα είχε όλα υπό έλεγχο.
Η εκρηκτική φημολογούμενη ερωμένη του προπονητή του Μεξικού, Μαριάνα ΖακάριαςΗ εκρηκτική φημολογούμενη ερωμένη του προπονητή του Μεξικού, Μαριάνα Ζακάριας
Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως ο Χουάν Κάρλος Οσόριο δεν έχει κανένα πρόβλημα να φωτογραφίζεται και με τις δύο γυναίκες της ζωής του, σύζυγο και ερωμένη.
Λέγεται πως η Ζακαρίας έχει 2 χρόνια σχέση με τον Οσόριο Λέγεται πως η Ζακαρίας έχει 2 χρόνια σχέση με τον Οσόριο
Ενώ μάλιστα από τότε που την γνώρισε, ο ίδιος είναι πιο αφηρημένος από ποτέΕνώ μάλιστα από τότε που την γνώρισε, ο ίδιος είναι πιο αφηρημένος από ποτέ
Πάντως η ίδια όχι μόνο πήγε στην Μόσχα, αλλά και παρακολούθησε αγώνα, λίγες θέσεις μακριά από την γυναίκα του. Πάντως η ίδια όχι μόνο πήγε στην Μόσχα, αλλά και παρακολούθησε αγώνα, λίγες θέσεις μακριά από την γυναίκα του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad