Με μήνυση αντιμέτωπος ο Τζόνι Ντεπ: Ξυλοφόρτωσε άλλο ηθοποιό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων! - Gr Xpress

Top News

Με μήνυση αντιμέτωπος ο Τζόνι Ντεπ: Ξυλοφόρτωσε άλλο ηθοποιό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων!

Με μήνυση αντιμέτωπος ο Τζόνι Ντεπ: Ξυλοφόρτωσε άλλο ηθοποιό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων!
Οι περιπέτειες του Τζόνι Ντεπ φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος και ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται πάλι αντιμέτωπος με το νόμο.
Ο Γκρεγκ «Rocky» Μπρουκς, συντελεστής της νέας ταινίας «City of Lies» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ντεπ, αποκάλυψε ότι κατέθεσε μήνυση εναντίον του ηθοποιού, καθώς όπως υποστηρίζει του έδωσε όχι μια αλλά δύο φορές μπουνιά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
Σύμφωνα με τον Μπρουκς, τον περσινό Απρίλιο, ο σκηνοθέτης Μπραντ Φέρμαν τού ζήτησε να πει στον Ντεπ ότι τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί για εκείνη την ημέρα, επειδή η σκηνή δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τότε ο εκρηκτικός Τζόνι άρχισε να βρίζει και τον χτύπησε στα πλευρά.
O Μπρουκς είπε ακόμη ότι ο ηθοποιός μύριζε αλκοόλ και έμοιαζε να βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
Οταν πήγε να αμυνθεί, ο Ντεπ του φώναξε: «Θα σου δώσω 100.000 δολάρια για να μου δώσεις κι εσύ μπουνιά στο πρόσωπο, αμέσως τώρα».
Την επόμενη ημέρα, ο Μπρουκς επέστεψε στο πλατό, όπου του ζητήθηκε να υπογράψει μια δήλωση που έγραφε ότι δεν θα έκανε μήνυση για το περιστατικό. Εκείνος αρνήθηκε και τότε απολύθηκε αμέσως.
Σύμφωνα με την αγωγή, ο Μπρουκς υπέφερε από ταπείνωση, αδικία, σωματικούς και πνευματικούς πόνους από το περιστατικό.
Οι εκπρόσωποι του ηθοποιού δεν ανταποκρίθηκαν στην αγωγή, δεν έχουν σχολιάσει ακόμα.
Ο Τζονι Ντεπ έχει δει την καριέρα του να παίρνει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια μετά από μη επιθυμητά κέρδη στα box office.
Μάλιστα, έχει έρθει αντιμέτωπος με σειρά από δικαστικές διαμάχες, αλλά και με ένα πολύ επώδυνο διαζύγιο με την Άμπερ Χερντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad