Στους πληγέντες των πυρκαγιών τα έσοδα από το ΠΑΟΚ-Βασιλεία - Gr Xpress

Top News

Στους πληγέντες των πυρκαγιών τα έσοδα από το ΠΑΟΚ-Βασιλεία


Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, όλα τα έσοδα από την αναμέτρηση με τη Βασιλεία, θα δοθούν στους πληγέντες από τις πυρκαγιές που πλήττουν την Αττική.
Η οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη και ο ίδιος ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έστειλαν ήδη την πρώτη ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τις μεγάλες πυρκαγιές στην Αττική.
Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προχωρήσει κι αυτή σε μια σημαντική ενέργεια στήριξης των πληγέντων.
Ως πρώτη ενέργεια βοήθειας η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα παραχωρήσει όλα τα έσοδα του σημερινού (24/7) αγώνα στην Τούμπα με τη Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πληγεί από την τραγωδία της Αττικής. «Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε τρόπους περαιτέρω βοήθειας», αναφέρει μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο twitter.
Δείτε τη δημοσίευση του Δικεφάλου του βορρά:
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Ως πρώτη ενέργεια βοήθειας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει όλα τα έσοδα του σημερινού αγώνα προς αποκατάσταση ζημιών και ανακούφιση των οικογενειών που έχουν πληγεί από την τραγωδία της Αττικής. Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε τρόπους περαιτέρω βοήθειας

Επίσης με πρωτοβουλία της οικογένειας του Σαββίδη, αποφασίστηκε η ενοικίαση ξενοδοχείου στην περιοχή των πυρκαγιών, προκειμένου να φιλοξενηθούν για τις επόμενες ημέρες, οικογένειες που έχασαν τα σπίτια και την περιουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad