Μάνος Πίντζης: Βρήκε μισοκαμένο το σκυλί της Χρύσας Σπηλιώτη - Gr Xpress

Top News

Μάνος Πίντζης: Βρήκε μισοκαμένο το σκυλί της Χρύσας Σπηλιώτη

Μάνος Πίντζης: Βρήκε μισοκαμένο το σκυλί της Χρύσας Σπηλιώτη
Σε μία δήλωση που σοκάρει για την τύχη της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη, που αγνοούνται μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, προχώρησε ο ηθοποιός Μάνος Πίντζης.
Ο Μάνος Πίντζης πήγε στο Μάτι για να δει τις καταστροφές και να βοηθήσει όπου μπορούσε τους πληγέντες και εντόπισε τον σκύλο της Χρύσας Σπηλιώτη που αγνοείται με τον σύζυγό της, Δημήτρη Τουρναβίτη.
«Ξεκίνησα και έμπαινα από σπίτι σε σπίτι για να βρω οτιδήποτε, κατέβηκα και στις παραλίες και ανακάλυψα ένα σκυλάκι που ήταν ψιλό καμένο στην πλάτη. Ήταν πάρα πολύ αγριεμένο, δεν μπορούσα να το τραβήξω και άρχισα να ζητάω βοήθεια από κάποιον ειδικό που να ξέρει να μου πει πώς θα τραβήξω ένα σκυλί που είναι αγριεμένο», ανέφερε ο Μάνος Πίντζης.
Και πρόσθεσε: «Με πήρε τηλέφωνο χθες η κόρη της Χρύσας Σπηλιώτη και μου είπε ότι το σκυλάκι είναι της Χρύσας Σπηλιώτη. Μαζί με το σκυλάκι βρήκα κι ένα t-shirt λευκό, το οποίο μου είπε ότι ήταν του μπαμπά της. Μακάρι να βρεθεί η Χρύσα και όλος ο κόσμος. Ήταν πραγματικά κόλαση αυτό που συνέβη εκεί πάνω, δεν μπορούσε να ξεφύγει κανείς από αυτό το πράγμα».
«Στεναχωριέμαι που δεν ήμουν από τη Δευτέρα εκεί, όταν γινόταν το χάος. Και το λέω αυτό γιατί εγώ δεν πήγα εκεί ως ο ηθοποιός, ο γνωστός που πήγε για να πάρει τη λάμψη… Αλλά έχω εκπαιδευτεί στις Ειδικές Δυνάμεις και ξέρω τα πατήματά μου. Πήρα το σακίδιό μου και πήγα την άλλη μέρα εκεί, είδα απίστευτες εικόνες, ακατάληπτες», τόνισε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad