Αύριο Τρίτη η κηδεία της Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της - Gr Xpress

Top News

Αύριο Τρίτη η κηδεία της Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της

Αύριο Τρίτη η κηδεία της Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της
Ταυτοποιήθηκε χθες ότι είναι μεταξύ των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών. Να μην παραβρεθούν ΜΜΕ στην κηδεία, η επιθυμία της οικογένειας. 
Το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη και το σύζυγό της Δημήτρη Τουρναβίτη, θα πουν αύριο οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοί τους. Η κηδεία θα τελεστή στις 18.00 από το Κοιμητήριο Χαλανδρίου και επιθυμία των οικογενειών είναι να μην παρευρεθούν μέσα ενημέρωσης, όπως ενημέρωσε η ηθοποιός και φίλη της Σπηλιώτη, Αννέτα Παπαθανασίου.
Οι ιατροδικαστές, ταυτοποίησαν χθες, πως η σορός της Σπηλιώτη, ήταν μεταξύ των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.
Συγκινητικά τα λόγια της κόρης του Δημήτρη Τουρναβίτη, Αλίκης, στο facebook: «Και η αυλαία έπεσε.. Τίτλοι τέλους και για τους δυο μου ήρωες. Αιωνία η μνήμη τους, να είστε καλά».
Την περασμένη Παρασκευή, οπότε ταυτοποιήθηκε ο θάνατος του Δημήτρη Τουρναβίτη, «σείστηκε» το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου από το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.
Μόλις ολοκληρώθηκε η παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες», ο σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος την αφιέρωσε στην Χρύσα Σπηλιώτη.
«Ανάμεσα σε όλους αυτούς τους καμένους ανθρώπους είναι και μία φίλη, συνάδελφος. Μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα. Μια ψυχούλα, η Χρύσα Σπηλιώτη. Η παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους συγγενείς τους», είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad