Η ΕΛ.ΑΣ. βάζει τέλος στο θρίλερ: Τα δυο κοριτσάκια στη βάρκα δεν είναι οι δίδυμες - Gr Xpress

Top News

Η ΕΛ.ΑΣ. βάζει τέλος στο θρίλερ: Τα δυο κοριτσάκια στη βάρκα δεν είναι οι δίδυμες

Η ΕΛ.ΑΣ. βάζει τέλος στο θρίλερ: Τα δυο κοριτσάκια στη βάρκα δεν είναι οι δίδυμες
Τέλος στο θρίλερ με τα δίδυμα κοριτσάκια βάζει η ΕΛ.ΑΣ. καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται για για παιδιά της οικογένειας Φιλιπόππουλου. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας με το μούσι που συνόδευε τα παιδιά βρέθηκε και εξετάστηκε από την αστυνομία. Τα παιδιά που είχε μαζί του στη βάρκα ήταν τα δυο δικά του και τα δυο παιδιά της κουμπάρας του. 
Προφανώς ο απελπισμένος πατέρας, μέσα στην αγωνία του για να βρει τα παιδιά του πίστεψε ότι τα κοριτσάκια στη βάρκα, που μοιάζουν με τα δικά του, είναι τα παιδιά του. 
Ετσι, οι δύο δίδυμες οι οποίες ήταν με τον παππού τους και την γιαγιά τους για παραθέρισμα στην περιοχή, θεωρούνται αγνοούμενες. 
Πώς ξεκίνησε το θρίλερ
Το θρίλερ ξεκίνησε όταν ο πατέρας των κοριτσιών βλέποντας κάποια πλάνα στην τηλεόραση του Alpha μπέρδεψε δυο κοριτσάκια που επέβαιναν σε μια βάρκα με τα δικά του.Πρόκειται για δυο κοριτσάκια που είχαν διασωθεί από τη θάλασσα, με βάρκα. Τα δυο κορίτσια αυτά αποβιβάστηκαν στην ακτή. 
Το λιμενικό ήλεγξε τις λίστες και διαπίστωσε ότι τα παιδιά, οι δίδυμες Φιλιποππούλου δεν περιλαμβάνονται σε αυτή. 
Ο άνδρας με το μούσι υποστήριξε από την πλευρά του ότι τα παιδιά είναι δικά του και δεν είναι οι δίδυμες Φιλιποππούλου. Τέλος και επίσημα στο θρίλερ έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. που επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad