Απίστευτες αποκαλύψεις για τον Τζο Τζάκσον: Ευνούχισε με χημικά τον Μάικλ Τζάκσον - Gr Xpress

Top News

Απίστευτες αποκαλύψεις για τον Τζο Τζάκσον: Ευνούχισε με χημικά τον Μάικλ Τζάκσον

Μαίκλ και Τζο Τζάκσον/ Φωτογραφία: AP
Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του Μάικλ Τζάκσον, Τζο, ο γιατρός που κρίθηκε ένοχος για τον θάνατο του βασιλιά της ποπ λύνει την σιωπή του.
Σύμφωνα με την The Sun, ο γιατρός Κόνραντ Μάρεϊ αποκάλυψε πως ο Τζο Τζάκσον ευνούχισε χρησιμοποιώντας χημικά τον Μάικλ Τζάκσον, καθώς πίστευε πως έτσι θα διατηρούνταν λεπτή η φωνή του.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα The Blast δημοσίευσε το βίντεο, όπου ο γιατρός μιλάει για τον χημικό ευνουχισμό που έκανε ο Τζο Τζάκσον στον γιο του.
O γιατρός Κόνραντ Μάρεϊ που κρίθηκε ένοχος για τον θάνατο του βασιλιά της ποπO γιατρός Κόνραντ Μάρεϊ που κρίθηκε ένοχος για τον θάνατο του βασιλιά της ποπ
«Ο Τζο Τζάκσον ήταν για τα παιδιά του ένας από τους χειρότερους πατεράδες στην Ιστορία. Η βαναυσότητα που έζησε ο Μάικλ στα χέρια του πατέρα του, κυρίως το γεγονός ότι τον υπέβαλε σε χημικό ευνουχισμό για να διατηρήσει τη φωνή του, δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια» ανέφερε ο γιατρός, προσθέτοντας «Δεν θα ρίξω ούτε ένα δάκρυ για τον θάνατο αυτού του σκληρού και κακού ανθρώπου».
O γιατρός αποκάλυψε πως ο Τζο Τζάκσον ευνούχισε χρησιμοποιώντας χημικά τον Μάικλ ΤζάκσονO γιατρός αποκάλυψε πως ο Τζο Τζάκσον ευνούχισε χρησιμοποιώντας χημικά τον Μάικλ Τζάκσον
«Συνηθίζεται να λέγονται καλά λόγια όταν πεθαίνει κανείς, αλλά εγώ ελπίζω ότι ο Τζο Τζάκσον θα βρει λύτρωση στην κόλαση», ανέφερε ο ίδιος για τον θάνατο του πατέρα του Μάικλ Τζάκσον.
Πάντως, η οικογένεια του Τζο Τζάκσον έχει εξοργιστεί με τα όσα ανέφερε ο γιατρός και σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad