Τριαντάφυλλος: «Ελάτε τώρα όλες οι φίρμες τραγουδιστές να κάνουμε μια συναυλία για όλους αυτούς τους ανθρώπους» - Gr Xpress

Top News

Τριαντάφυλλος: «Ελάτε τώρα όλες οι φίρμες τραγουδιστές να κάνουμε μια συναυλία για όλους αυτούς τους ανθρώπους»

Τριαντάφυλλος: «Ελάτε τώρα όλες οι φίρμες τραγουδιστές να κάνουμε μια συναυλία για όλους αυτούς τους ανθρώπους»

Δημόσιο κάλεσμα στους συναδέλφους του, έκανε μέσω Instagram ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ζήτησε να μαζευτούν όλοι και να κάνουν μια συναυλία στο ΟΑΚΑ για να βοηθήσουν οικονομικά τους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών.



«Ελάτε τώρα όλες οι φίρμες τραγουδιστές στην Ελλάδα να δείξουμε ότι όταν λέμε ότι αγαπάμε τον κόσμο τον αγαπάμε αληθινά, όχι μόνο όταν του τα παίρνουμε και έρχεται να μας δει σε συναυλίες και σε club.
Ελάτε όλοι οι μεγάλοι να κάνουμε μια συναυλία στο ΟΑΚΑ για όλους αυτούς τους ανθρώπους που έπαθαν αυτό το κακό και να ξαναχτίσουμε τα σπίτια τους που τόσο άδικα χάθηκαν και να δώσουμε λίγη χαρά. Μακάρι να μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω τους συμπολίτες μας που χάθηκαν άδικα καλό παράδεισο σε αυτούς που χάθηκαν κουράγιο στις οικογένειες !!!

Ελάτε λοιπόν όλοι οι συνάδελφοι μου να σας δω ότι όταν λέτε ότι αγαπάτε τον κόσμο τον αγαπάτε και στα εύκολα και στα δύσκολα. Εάν κάποιος το δει αυτό, παραγωγός, οτιδήποτε, ας ξεκινήσει τις διαδικασίες για να γίνει η συναυλία αυτή και όλα τα κανάλια να βοηθήσουν. Όλοι-όλοι ελάτε λοιπόν από τον πιο μεγάλο τραγουδιστή μέχρι τον πιο μικρό ας βοηθήσουμε λίγο», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad