Γεύμα αξίας 3.500 ευρώ για τα μάτια της Gigi Hadid και της Emily Ratajkowski! - Gr Xpress

Top News

Γεύμα αξίας 3.500 ευρώ για τα μάτια της Gigi Hadid και της Emily Ratajkowski!

Γεύμα αξίας 3.500 ευρώ για τα μάτια της Gigi Hadid και της Emily Ratajkowski!
Μετά την φαντασμαγορική βραδιά των εγκαινίων του εμπορικού Village Nammos, τα διάσημα μοντέλα Gigi Hadid και Emily Ratajkowski την επόμενη ημέρα κάνανε την βόλτα τους με ιδιωτικό σκάφος!
Ο γνωστός επιχειρηματίας του Bonbonniere και πρώην της Paris Hilton, Joe Fournier έκανε το τραπέζι στις διάσημες καλλονές στο εστιατόριο «Σπηλιά» που βρίσκεται στον Καλαφάτη. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MykonosLiveTv η παρέα κατανάλωσε 8 κιλά ψάρι και 4 αστακούς πίνοντας φυσικά άφθονη σαμπάνια!

Και η λυπητερή; 3,500€!
Τα κορίτσια μεταξύ άλλων, απολάμβαναν την ηλιόλουστη μέρα και ήταν φανερά ευδιάθετες! Μάλιστα, καθώς έμπαιναν σιγά-σιγά σε ωραίο mood, ζήτησαν από τον dj να βάλει εμπορικά και ξεσηκωτικά τραγούδια για να χορέψουν!

 Εκείνος τους είπε πολύ ευγενικά ότι δεν μπορεί να βάλει κάτι δυνατό γιατί υπάρχει κόσμος που απολαμβάνει το φαγητό του και δεν είναι κομψό από μέρους του! 

Εκείνες σεβάστηκαν την κατάσταση και ζήτησαν ευγενικά συγνώμη. Αφού απήλαυσαν το δίωρο μεσημεριανό τους γεύμα, ευχαρίστησαν όλο το προσωπικό και σάλπαραν με το φουσκωτό σε άλλες παραλίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad