Η Κάιλι Τζένερ σπάει το ρεκόρ του Ζούκερμπεργκ -Δισεκατομμυριούχος στα 20 της - Gr Xpress

Top News

Η Κάιλι Τζένερ σπάει το ρεκόρ του Ζούκερμπεργκ -Δισεκατομμυριούχος στα 20 της

Κάιλι Τζένερ/ Φωτογραφία: AP
Το ρεκόρ μέχρι και του Μαρκ Ζούκερμπεργκ ετοιμάζεται να σπάσει η Κάιλι Τζένερ της γνωστής οικογενείας των Καρντάσιαν- Τζένερ και να γίνει η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στην ιστορία.
Η σταρ των social media και πρόσφατα μαμά έχει κατορθώσει να δημιουργήσει την δική της κυριαρχία στον τομέα των προϊόντων ομορφιάς με το brand της Kylie Cosmetics.
Οσο για το πότε η νεαρή Κάιλι  θα σπάσει το ρεκόρ του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, το Forbes αναφέρει πως κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει σε έναν περίπου χρόνο.
Συγκεκριμένα, η νεαρή Κάιλι, μόλις 20 χρόνων έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία περιουσία, η οποία υπολογίζεται στα 900 εκατομμύρια δολάρια και είναι έτοιμη να σπάσει το ρεκόρ του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο οποίος έγινε δισεκατομμυριούχος σε ηλικία 23 χρόνων.
Ετσι σύμφωνα με οικονομικές προβλέψεις η Κάιλι Τζένερ θα έχει περιουσία μεγαλύτερη του ενός δισεκατομμυρίου πριν γίνει 23, όπως έκανε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.
Πάντως ήδη, η κόρη της Κρις Τζένερ  μέσα από την δική της εταιρεία καλλυντικών η οποία μετρά  τρία χρόνια λειτουργίας, έχει αποκτήσει περίπου 630 εκατ. δολάρια.
Κι αυτό γιατί τον Νοέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε ένα κιτ καλλυντικών με την ονομασία «Kylie Lip Kits» με τιμή πώλησης τα 29 δολάρια.
Με αυτή την επιχειρηματική κίνησή της 15.000 τεμάχια «εξαφανίστηκαν» αμέσως μόλις ανέβηκαν στο διαδίκτυο.
«Πριν καν ανανεώσω τη σελίδα είχαν πουληθεί όλα», λέει η ίδια. Μάλιστα, κάποιοι από τους «τυχερούς» αγοραστές πουλούσαν ήδη τα κιτ στο eBay για το ποσό των 1.000 δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad