Το πρωτότυπο δώρο των 10.000 ευρώ που έκαναν Μέγκαν Μαρκλ-πρίγκιπας Χάρι στον πρίγκιπα Λούις - Gr Xpress

Top News

Το πρωτότυπο δώρο των 10.000 ευρώ που έκαναν Μέγκαν Μαρκλ-πρίγκιπας Χάρι στον πρίγκιπα Λούις

Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ/ Φωτογραφία: AP
Ένα πρωτότυπο αλλά και ακριβό δώρο  θα κάνει ο Πρίγκιπας Χάρι στον ανιψιό του, Πρίγκιπας Λούις που βαπτίζεται σήμερα.
Συγκεκριμένα, ο Πρίγκιπας Χάρι έδωσε 8.000 λίρες, δηλαδή περίπου 9.060 ευρώ, για να αποκτήσει την πρώτη έκδοση του βιβλίου Winnie The Pooh ( Γουίνι το αρκουδάκι).
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «The Sun» η πρώτη έκδοση του βιβλίου έγινε το 1926, συγγραφέας είναι A. A. Milne και από τότε έχουν εκτυπωθεί περίπου 30.000 αντίτυπα.
 h πρώτη έκδοση του βιβλίου Winnie The Pooh ( Γουίνι το αρκουδάκι) είναι το δώρο του Πρίγκιπα Χάρι στον Πρίγκιπα Λούις για την βάπτισή του h πρώτη έκδοση του βιβλίου Winnie The Pooh ( Γουίνι το αρκουδάκι) είναι το δώρο του Πρίγκιπα Χάρι στον Πρίγκιπα Λούις για την βάπτισή του
Η αγορά πιθανώς έγινε από τον πωλητή σπάνιων βιβλίων Πίτερ Χάρινκτον στο Κένσινγκτον του Λονδίνου, ενώ ένας φίλος του Χάρι ανέφερε στην εφημερίδα:
«Είναι μία από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις του Πρίγκιπα Χάρι από την παιδική του ηλικία. Του το διάβαζε η μητέρα του (Πριγκίπισσα Νταϊάνα) πριν κοιμηθεί».
Του το διάβαζε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν κοιμηθεί όταν ήταν μικρόςΤου το διάβαζε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν κοιμηθεί όταν ήταν μικρός
Βέβαια σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, ο Γουίνι το αρκουδάκι δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Πρίγκιπα Χάρι, καθώς αυτό που έψαχνε αρχικά ήταν το μυθιστόρημα του Λούης Κάρολ «Μέσα από τον καθρέφτη», αλλά φαίνεται πως η τιμή του, 24.000 λίρες, τον απέτρεψαν από το να το αγοράσει.
Πάντως, το δώρο δεν είναι τυχαίο, καθώς η ίδια πηγή ανέφερε πως ο Πρίγκιπας Χάρι μικρός λάτρευε να διαβάζει τέτοιους είδους μυθιστορήματα, ενώ ο αγαπημένος  του ήρωας ήταν ο «Ροβινσώνας Κρούσος» του Ντάνιελ Ντεφόε.
Βέβαια αρχικά ήθελε να αγοράσει το μυθιστόρημα του Λούης Κάρολ «Μέσα από τον καθρέφτη», αλλά κόστιζε 24.000 λίρεςΒέβαια αρχικά ήθελε να αγοράσει το μυθιστόρημα του Λούης Κάρολ «Μέσα από τον καθρέφτη», αλλά κόστιζε 24.000 λίρες
Όσο για την βάπτιση, ο 11 εβδομάδων Πρίγκιπας Λούις, ο οποίος είναι πέμπτος στην σειρά διαδοχής του θρόνου, θα βαπτιστεί σήμερα από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντερμπούρ, Τζάστιν Γουέλμπι, στο βασιλικό παρεκκλήσι του St James.
Η τελετή θα είναι ιδιωτική και εκεί θα παρευρεθει η βασιλική οικογένεια και φίλοι του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.
 Η βάφτιση θα γίνει στο βασιλικό παρεκκλήσι του St. James σήμερα στις 4 ώρα Βρετανίας. Η βάφτιση θα γίνει στο βασιλικό παρεκκλήσι του St. James σήμερα στις 4 ώρα Βρετανίας.
Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ θα εμφανιστούν δημοσίως και με τα τρία τους παιδιά, ενώ το «παρών» αναμένεται να δώσει και η έγκυος Πίπα Μίντλετον και ο αδελφός της Κέιτ, Τζέιμς.
Επίσης σήμερα θα ανακοινωθούν και οι νονοί του Πρίγκιπα Λούις, οι οποίοι θα λάβουν μέρος σε μία ιδιωτική παραδοσιακή θρησκευτική τελετή στις 4 το μεσημέρι (ώρα Βρετανίας).
Eίναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ θα εμφανιστούν δημοσίως και με τα τρία τους παιδιάEίναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ θα εμφανιστούν δημοσίως και με τα τρία τους παιδιά
Υπάρχουν φήμες, πως η Δούκισσα και ο Δούκας του Κέμπριτζ μπορεί να επιλέξουν ως νονό τον στενό τους φίλο και ιδιωτικό τους γραμματέα Γουίλιαμ Μικελ Χεντ, ο οποίος αφήνει αυτόν τον μήνα την θέση του.
Επίσης κρυγή είναι και η επιλογή του νονού με τα μέσα να λένε πως το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει τον ιδιωτικό τους γραμματέα, Γουίλιαμ Μίκελ ΧεντΕπίσης κρυγή είναι και η επιλογή του νονού με τα μέσα να λένε πως το ζευγάρι μπορεί να επιλέξει τον ιδιωτικό τους γραμματέα, Γουίλιαμ Μίκελ Χεντ
Φωτογραφίες: AP/ Wikipedia


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad