Ραμόνα Βλαντή: Όλα όσα είπε για τη δικαστική της διαμάχη με τον Δημήτρη Παπανώτα - Gr Xpress

Top News

Ραμόνα Βλαντή: Όλα όσα είπε για τη δικαστική της διαμάχη με τον Δημήτρη Παπανώτα

 Ραμόνα Βλαντή: Όλα όσα είπε για τη δικαστική της διαμάχη με τον Δημήτρη Παπανώτα

Συνέντευξη στη Real News παραχώρησε η Ραμόνα Βλαντή, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δικαστική της διαμάχη με τον Δημήτρη Παπανώτα.

Βρεθήκατε σε µια δυσάρεστη διαµάχη µε τον Δημήτρη Παπανώτα. Έχετε προχωρήσει δικαστικά;

Βρέθηκα σε πολύ δυσάρεστη θέση µε µια διαµάχη όπως λέτε, που ο κ. Παπανώτας την έκανε µόνος του. Εγώ ούτε απήντησα, ούτε έβρισα, ούτε έθιξα την προσωπικότητα κάποιου και δεν σκοπεύω να το κάνω ούτε στο µέλλον γιατί δεν είναι στο DNA µου δεν είναι του επιπέδου µου να πω; Η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο.

Προσπαθήσατε να τα βρείτε εξωδικαστικά;

Κοιτάξτε, σοβαρά τώρα, όταν κάποιος κάνει «ρεπορτάζ» χωρίς να κάνει ρεπορτάζ, δηλαδή χωρίς να κάνει την παραμικρή έρευνα, και λέει αυτά τα πράγµατα που είπε ο κ. Παπανώτας για εµένα, τι περιµένετε να µε ενοχλήσει για να τα βρούµε; Αστεία πράγµατα.

Τι σας πείραξε περισσότερο; Είστε κι εσείς ένας άνθρωπος που λέει ελεύθερα την άποψή του.

Νοµίζω ότι µια απλή αναδροµή στην εκπομπή και τα επίµαχα σηµεία, καθώς και στις αναρτήσεις του στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρεται σε εµένα, θα απαντήσει στο ερώτηµά σας! Εσείς αν είχατε αδερφή, ή σύζυγο, ή φίλη, ή µάνα και ακούγατε αυτά που ξεστόµισε αλλά και επί µακρόν έγραφε για µένα, πώς θα νιώθατε; Τι θα λέγατε; Τι ωραία, τι καλά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad